شاید کلومیفن واسه شما موثر نیست.اندومتر مناسب.آمپول hcg خیلی کارا باید انجام داد.آزمایشات بارداری نر ...
متاسفم درکت میکنم عزیز منم چهار ماه پیش یه سقط داشتم که بتای خونم از دویست وپنجاه بالا نرفت وافتادم ب خونریزی حالا هم که کلومفین خوردم بازهم باردار نشدم
شاید کلومیفن واسه شما موثر نیست.اندومتر مناسب.آمپول hcg خیلی کارا باید انجام داد.آزمایشات بارداری نر ...
اندومتر مناسب یعنی اندومتر باید چجوری باشه درچ حدی باشه اخه من هشت ماه میشه هربار که پریود میشم حجم پریودم زیاده وخونریزی زیلدی میکنم دکتر برام ازمایش تیرویید وپرولاکتین وقند نوشت همشون نرمال بودن ومشکلی ندارم نمیدونم علت این پری هام چیه مت فقط اضافه وزن دارم
اندومتر مناسب یعنی اندومتر باید چجوری باشه درچ حدی باشه اخه من هشت ماه میشه هربار که پریود میشم حجم ...
اندازه ش واسه باردار شدن باید ۶تا۸ باشه.که جنین بتونه لانه گزینی کنه.پیاده روی زیاد برو خیلی موثره رو تخمدان و فولیکولات.پریود شدید علت زیاد داره.غلظت خون نداری؟ تیروییدت چند بود؟ علت سقطت مشخص شد؟ من که اولی رو سقط کردم گفتن بچه کلاغه😏.رسید به چهارمی تو دو سال.ان شالله زود نتیجه میگیری
سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی تخمدان و ذخیره نیم با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم