اول بهش نان دادم که براش خیلی سنگین بود بعد بهش ببلاک دادم که بیرون روی پیدا کرد بعد آپتامیل دادم که اونم براش دل پیچه میاورد با بدبختی همانا پیدا کردم یه هفته خوب بود بعد یه هفته به شدت یبوست گرفته الان یه هفته است بچه ام به خودش میپیچه دیگه خل شدم برای انتخاب شیر فقط کارم گریه است شیر خودمم چون سینه نگرفت میدوشم فقط 5 وعده اش رو میده که خب براش کمه تورو خدا کمک کنید تاحالا کسی بوده با همانا یبوست بیاره!؟ همه میگن به بچه ما ساخته نمیدونم چرا به دختر من نمیسازه دیگه از این سبک تر هم شیر نیست خدایا بچه ها تورو خدا اگر شیری میشیناسید که خوبه معرفی کنید
دخترم نهال 30 اردیبهشت 92 قدم در این دنیا گذاشت و زندگیمونو روشن کرد
نباید شیر خشک بچه رو انقدر عوض کنی معده بچه بهم میریزه بچه منم 20 روزشه از اول بهش نان دادم کمی سفت شد شکمش بهش اپتامیل دادم اسهال شد دکتر گفت همون نان رو بده چون بچه از اول همونو خورده
مامان ندا جان من هم مشکل شما رو داشتم دخترم با نان یبوست شدید شد و هیچکدوم از شیرخشکهای دیگه هم بهش نساخت جز هومانا عالییییییییه الان هم که 18 ماهشه هنوز هومانا میدم هم خوب گیر میاد هم قیمتش مناسبه خیلیا راضی بودن من تو نت سرچ کردم تا به هومانا رسیدم البته باز هم باید ببینی چه شیر خشکی به نی نی میسازه عزیزم ولی هومانا رو هم امتحان کن
کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که دلش مثه دریا بزرگ باشه ، که مجبور نباشی واسه اینکه تو دلش جا بشی خودت و کوچیک کنی ...