2777
2789
اول بهش نان دادم که براش خیلی سنگین بود بعد بهش ببلاک دادم که بیرون روی پیدا کرد بعد آپتامیل دادم که اونم براش دل پیچه میاورد با بدبختی همانا پیدا کردم یه هفته خوب بود بعد یه هفته به شدت یبوست گرفته الان یه هفته است بچه ام به خودش میپیچه دیگه خل شدم برای انتخاب شیر فقط کارم گریه است شیر خودمم چون سینه نگرفت میدوشم فقط 5 وعده اش رو میده که خب براش کمه تورو خدا کمک کنید تاحالا کسی بوده با همانا یبوست بیاره!؟ همه میگن به بچه ما ساخته نمیدونم چرا به دختر من نمیسازه دیگه از این سبک تر هم شیر نیست خدایا
بچه ها تورو خدا اگر شیری میشیناسید که خوبه معرفی کنید
دخترم نهال 30 اردیبهشت 92 قدم در این دنیا گذاشت و زندگیمونو روشن کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید شیر خشک بچه رو انقدر عوض کنی معده بچه بهم میریزه بچه منم 20 روزشه از اول بهش نان دادم کمی سفت شد شکمش بهش اپتامیل دادم اسهال شد دکتر گفت همون نان رو بده چون بچه از اول همونو خورده
پسر گلم عاشقتم 😘😘
اتفاقا نان از بقیه بهتر گیر می یاد بعدشم من از دکتر پرسیدم گفت همه شیر خشکهای موجود تو ایران کیفیتشون با هم فرقی نداره شیر خشک باید به معده بچه بسازه
پسر گلم عاشقتم 😘😘
مامان ندا جان من هم مشکل شما رو داشتم دخترم با نان یبوست شدید شد و هیچکدوم از شیرخشکهای دیگه هم بهش نساخت جز هومانا عالییییییییه الان هم که 18 ماهشه هنوز هومانا میدم هم خوب گیر میاد هم قیمتش مناسبه خیلیا راضی بودن من تو نت سرچ کردم تا به هومانا رسیدم
البته باز هم باید ببینی چه شیر خشکی به نی نی میسازه عزیزم ولی هومانا رو هم امتحان کن
کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که دلش مثه دریا بزرگ باشه ، که مجبور نباشی واسه اینکه تو دلش جا بشی خودت و کوچیک کنی ...