2777
2789
عنوان

بارداري بهد از سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 18 پست
آخ اين اضطراب وسط رابطه هم بهش فكر ميكنم😔و اين بده  اما الان ميشنَوَم كه همتون دوباره باردار ...

من بارداری اولم پوچ بود بچه اولمه نه استراحت مطلق نیستم

شما چرا سقط کردی

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم ميشه بگي پريودهات بعد از كورتاژت چه جوري بود شما هم روزهاي پريودت تغيير كرد؟من همش دارم خودمو ...

لک بینی که تا یه مدت طولانی داشتم. یادمه اون موقع قرص یاسمین خوردم سه تا ورق بعدش پریودام تنظیم شد

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

سلام خانوما ،منم سه ماه پیش زیر ۵ هفته سقط داشتم طبیعی و خود بخود وراحت سقط شد معجزه ای که منتظرش بودم

اولین پریود بعدش ۵۰ روز طول کشید با امپول باز شدم  از روز اول پریود بعدی سقطم ال دی خوردم و اول برج قبلی پریود شدم

این ماه تو روزای تخمک گذاریم اقدام داشتم 

همه علائم دنیارم داشتم که الان رو به کاهش و دردای پریودی داره بشدت خودشو نشون میده ولی بازم امیدوارم مامان بشم همین ماه

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.