2777
2789
عنوان

بارداري بهد از سقط

115 بازدید | 18 پست

سلام من توي ١٣هفته سقط داشتم كورتاژ شدم 

ميشه بگيد چند وقت بعد از سقط باردار شديد؟؟؟ و اينكه تا چند تا پريودتون بعد از سقط شكل قبل نبود من سومين پريود هستم يك اينكه زودتر از موعد ميشم دو اينكه قبلنا روز ٤تموم بود ٥لك و الان تا روز ٥خونريزي بود و تا امروز هم كه ٨هست هنوز لك دارم 😢

توروخدا بگيد آيا دوباره باردار شديد ؟

آره عزیزم منم بعد سقط دکترم بهم گفت تایکسال نباید حامله بشی چون بازم سقط میشه ولی من بعد 5ماه ناخواسته حامله شدم...خداروشکر الان دخترم 4سالش تموم شد

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  ۹ هفته با قرص سقط کردم ۵ ماه قرص جلوگیری خوردم بعد ک قطع کردم با ماه اول باردارشدم

شماهم یه مدت جلوگیری بخور تنظیم شی

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

منم کورتاژ شدم خداروشکر سه ماه بعدش باردارشدم الان دخترم ماشاالله 5 سالشه چیه اینقدر نگرانی عزیزم نگران نباش طبیعیه😊

اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<

سلام

منم تو 13 هفتگی سقط داشتم و بعدش کورتاژ شدم. پنج ماه بعدش تحت نظر پزشک شدم تا سه ماه قرص فولیک اسید و آهن میخوردم. دقیقا هشت ما بعد از کورتاژ با اولین اقدام باردار شدم. هرچند بارداریم خیلی سخت بود و نه ماه استراحت مطلق بودم اما خداروشکر دخترم سالم دنیا اومد

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

ببخشيد نميدونم چرا نميتونم رو اسمتون ريپلاي بزنم ولي قوري گل قرمزي شما پريودات چه جوري بود من اصلا علائم تخمك گذاري ندارم اصلا ترشحات ندارم 😔ميخام اين ماه شروع كنم الان دقيقا سه ما گذشت و روز هشتم پريودم كه امروز هم لك ديدم 

من  ۹ هفته با قرص سقط کردم ۵ ماه قرص جلوگیری خوردم بعد ک قطع کردم با ماه اول باردارشدم شماهم ی ...

دقيقا درست ميگي  كاش منم از ماه اول بعد از سقط ميخوردم 

كه تنظيم بشم الان هم كه سه ماه شد و ميخام اقدام كنم ديگه طاقت ندارم دوباره يه سه ماه هم صبر كنم 

اصلا انقدر نگرانم نكنه ديگه نشم دفعه پيش با اقدام اول و ماه اول باردار شدم

دقيقا درست ميگي  كاش منم از ماه اول بعد از سقط ميخوردم  كه تنظيم بشم الان هم كه سه ماه شد ...

چرا نشه

کار نشد نداره اگر امادگی داری اقدام کن

منم خیلی مضطرب بودم

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
سلام منم تو 13 هفتگی سقط داشتم و بعدش کورتاژ شدم. پنج ماه بعدش تحت نظر پزشک شدم تا سه ماه قرص فولیک ...

عزيزم ميشه بگي پريودهات بعد از كورتاژت چه جوري بود شما هم روزهاي پريودت تغيير كرد؟من همش دارم خودمو چك ميكنم هي ميگم چرا لك بيني دارم چرا ترشحات ندارم يا ميل جنسي😔كاش ميتونستم انقدر نگران نباشم،شما قرص جلوگيري مه بعدش نخوردي؟

چرا نشه کار نشد نداره اگر امادگی داری اقدام کن منم خیلی مضطرب بودم

آخ اين اضطراب وسط رابطه هم بهش فكر ميكنم😔و اين بده 

اما الان ميشنَوَم كه همتون دوباره باردار شديد خيلي قوت قلب ميگيرم.شما فرزند اولتونً هست؟و توي اين بارداري تون استراحت مطلق كه نشديد؟؟