2777
2789
عنوان

تاپیک خوشمزهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیشب زرشک پلو با مرغ درست کردم . مرغش واقعا خوشمزه شد (داخل زودپز پختم مرغو).

مرغمو شستم و نمک و فلفل سیاه زدم بهش گذاشتم کنار برای چند دقیقه . یه پیاز بزرگ رو خلالی نازک کردم با کمی روغن یا اگر داری کره ، داخل زودپز تفت دادم با کمی زردچوبه . کمی که پیاز سبک شد مرغارو چیدم ته زودپز و روشون این بار کمی بیشتر زردچوبه ریختم و همچنین ادویه . گذاشتم با حرارت کم با پیازا کمی تفت بخوره . بعد از یه ربع ، دوتا هویچ رو خورد کردم ریختم رو مرغا . تو فریزرم  بلال داشتم که ۵ تیکه کرده بودمش اونم ریختم روی مرغا و در نهایتم کمی زعفرون دم کرده ریختم . ۵ دقیقه بعد تا روی مرغا آب سرد ریختم و درب زودپزو بستم . ۴۰ دقیقه بعد باز کردم زودپزو و دیدم حتی استخوناشم نرم شده 😄

خیییلی عطر و طعم و رننننگ خوبی داشت . البته زعفرون دلبخواهیه . بیشتر روی زردچوبه مانور بده 😉

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
مگه داریم،مگه میشه، مرغه وزعفرونششششششش     نوش جونتون

😅

قربونت 😚

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خودت بالاخره چی میپزی

گفتم همسرم بخره رفتم سرکوچه یکم وسایل میخواستیم برای نهارسوپری نداشت گفتم حوجه بخره شوهرم

ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
چه بدسلیقس شوهرت، دیشب شوهرمن تاغذارودید،مثل نینی هانیشش باز شد وزبان به مدح وثنای همسر باز کردندند ...

خخخخ اره ولی خوش خوراکه عاشق پیتزا و لازانیا و ماکارونی و پاستاو این چیزاس😂😍

من دیشب زرشک پلو با مرغ درست کردم . مرغش واقعا خوشمزه شد (داخل زودپز پختم مرغو). مرغمو شستم و نمک و ...

مرسی عزیزم حتماامتخان میکنم

من مصرف زعفرونم بالاست یعنی عاشقشم😐🤣

پس فست فودی خوره     شوهرمن سنتی خوره قهاره ها    

اره خیلی خوش خوراکه باهاش مسافرت خیلی میچسبه😂الانم یه چیزی کم بودتوخونه گفتم گفت میخرم نهارولش کن😂

اره خیلی خوش خوراکه باهاش مسافرت خیلی میچسبه😂الانم یه چیزی کم بودتوخونه گفتم گفت میخرم نهارولش کن😂

پس جوجه رو بزن بربدن ،وخوش باش باهمسرت که دنیادوروززززززه  

پس جوجه رو بزن بربدن ،وخوش باش باهمسرت که دنیادوروززززززه    

الان قهریم باهم حوصلشو ندارم اصلا گفتم نیاخونه ولی گفت میام...