2777
2789
عنوان

گوشت شتر و کلم پلو برای بارداری ضرر نداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 49 پست
عه؟؟    

آره عزیزم نخور کلم که بسیار نفاخ هست.گوشت شتر هم خیلی گرمه.سعی کن گرمی زیاد نخوری یا اگه خوردی کم باشه کلا تو هیچی زیاده روی نکن

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

من خونه مامانم گوشت چرخ کرده شون شتر و گوساله با هم هست میخوردمم

افراط در هیچی خوب نیست

درضمن اگه گرمی سقط میکنه من بارداری اولم اینقدر ک گرمی خوردم بعدش روی بچه ام اثر گذاشته بود و گرمی بالا داشت بدنش

چون یه ذره سردی حالم بد میشد و ویار شدید داشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشت شتر گرمه خیلی الان نخور 

باشه

عزیزان واسه بقیه کارام چی؟؟؟

عطسه خیلی میزنم چکار کنم؟

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
۵

گوشت شتر در حد دو سه تا تیکه تو غذا موردی نداره از هفته ۱۲ ب بعد دیگ راحت میتونی استفاده کنی

کلم پلو  هم در حد چند وعده غذا مشکل نداره

مواد غذایی گرم یا سقط اور اگر ب نیت سقط بخوری ب مقدار زیاد شاید اثر کنه نه در حد غذا برا همین سخت نگیر من همه چی خوردمو دارم میخورم

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
برای دسشویی چی؟ فرنگی برم یا معمولی

من که ۲۱ هفتم معمولی میرم هنو😐😂 بعدشم چون قبلا سقط داشتی هواست بخودت باشه من ک ۳ ماهم بودفمیدم باردارم کلیم چرتو پرت خورده بودم وکارای سنگین الانم همیشه تو غذا هام فلفل و زعفرون میزنم😐اخه قبلا هم عاشق تندی جات بودم همیشه میخوردم خونه پدر بزرگمینا اینقدر تند میکنن غذا رو ک اشکت درمیاد اونجام خوردم ولی خب هرکس یجوره 😐

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
چند روز پیش کلم پلو خوردم با گوشت شتر جات خالی چسبید 

😂😂🖐

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
باشه عزیزان واسه بقیه کارام چی؟؟؟ عطسه خیلی میزنم چکار کنم؟

منم عطسه زیاد میزدم . دکتر گفت اشکال نداره نگران نباش

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..
گوشت شتر در حد دو سه تا تیکه تو غذا موردی نداره از هفته ۱۲ ب بعد دیگ راحت میتونی استفاده کنی کلم پل ...

مرسی گلم

😂😂🖐

زیاد حساس نباش 

همه چی بخور اما ب اندازه 

ن زیاد 

من تو غذا هام زعفرون هم میریزم 

همه چی برا بدن لازمه

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
برای دسشویی چی؟ فرنگی برم یا معمولی

من ک معمولی 

مگر دکتر بهت توصیه کنه فرهنگی استفاده کنی ب دلیل سرویکس کوتاه لک بینی خون ریزی جفت پایین 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
من که ۲۱ هفتم معمولی میرم هنو😐😂 بعدشم چون قبلا سقط داشتی هواست بخودت باشه من ک ۳ ماهم بودفمیدم بار ...

شماها ماشاالله رحم هاتون قوی هست 

ولی من نباید ریسک کنم