2777
2789
عنوان

غربالگری اول و دوم چه وقتیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 78 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوبم فقط یهو دلم درد میگیره.نمیدونم طبیعیه یا نه.میگیره یه 5تا10دقیقه درد میکنه زیر دلم.

عزیزم اون طعبییه منم گاهی کمرم میگره اونطوری 

ولی گرفتگی بینیم حالمو بهم زده نمیتونم نفس بکشم

میگم این ان تی که میگن همون غربالگریه؟؟یا اونم جداس😞

اولی ان تی و آزمایش...دومی غربالگری

خدای مهربونم هزاران بار شکرت♥️یه صلوات واسه سلامتی خانوادم بفرستید دوست جوونیا لطفا..ممنونم😍
اولی حدود یازده دوازده هفته.دومی آزمایشش ۱۶هفته سونوش۱۸هفته

عزیزم اگه اولیو مشکل داشته باشی دومی رو ازمایشش رو انجام میدی

خدای مهربونم هزاران بار شکرت♥️یه صلوات واسه سلامتی خانوادم بفرستید دوست جوونیا لطفا..ممنونم😍

ان تی ب چین های پشت گردن جنین میگن ک اگه مقدارش زیاد باشه باید دومی رو همراه با ازمایش انجام بدی.و ان بی ک تو همون ۱۳ هفته همراه ان تی انجام میدن ب اندازه بینی جنین میگن ک اگه اون اندازه کم باشه بازم مجدد ازمایش تکرار میشه گلم..

عه گفتن ان تی که هفته18تا20هه.باش عزیزم مرسی

ن اشتباه گفتن..ان تی چین پشت گردن یا همون مایع پشت گردنشه ک بعد ۱۳ هفته جذب میشه..