2789
عنوان

توروخدا راهنماییم کنین

89 بازدید | 16 پست

بچه ها من یه مشکلی دارم واقعا دیگه صبرمو تموم کرده. ما یه طبقه بالاتر مادرشوهرم اینا زندگی میکنیم. راه پلمون از جلو درش رد میشه .بعد هرموقع بخوام جایی برم یا لز جایی بیام زود میپره جلوم کلی سین جیمم میکنه کجا میری چی خریدی واسه چی میری...اگه هم نگم یا یواشکی برم نفهمه به شوهر گزارش میده اونم میاد دعوا راه میندازه . تو این دوسال واقعا دیگه اعصابمو خرد کرده. یطوری شده که ترجیح میدم کل روز خونه باشم تا اینکه جواب پس بدم. بعضا میگم من دوتاشوهر دارم. به شوهر هم گله بکنم طرف اونارو میگیره که جای مادرته و فلاان... بنظرتون چیکار کنم?

چقدر سخت میگذره این روزها ... خستم خیییلی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم این روزارو تجربه کردم تنها چارت اینه که از اون خونه بری

من یه سال بعد ازدواج وقتی از خونه پدر شوهرم رفتم یه جای دیگه تازه اون موقع فهمیدم اصلا زندگی مشترک یعنی چی

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

باهاش سرد برخورد کن بفهمه کارش اشتباس. گفت کجا میری بگو میرم بیرون. درست  و حسابی جواب نده .

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
منم این روزارو تجربه کردم تنها چارت اینه که از اون خونه بری من یه سال بعد ازدواج وقتی از خونه پدر ش ...

چهارتا برادرن منم عروس کوچیکم. نمیزارن شوهرم بره جای دیگه. میگن مادرمون تنها ویمونه ولی خودشون ماشالا از هفت دولت ازادن

شاید بهترین راه واقعا رفتن باشه ولی مگه تو وقتی بیرون میری به شوهرت خبر نمیدی؟!ک مادرشوهرت گزارش میکنه و ....

خب هرجا میری با اون صحبت کن و اوکی و بگیر وقتیم مادرشوهرت اومد ادای اونایی و در بیار ک عجله دارن بگو شرمنده دیرم شده باید برم ولی میتونین از پسرتون بپرسین چون درجریانه

خب قبلش به شوهرت بگو میری بیرون یه چند بار اینطوری بشه بپرسه کجا میری بهش با آرامش بگو شوهرم میدونه دیگه قرار نیس برای همه توضیح بدم کجا میرم بعد که زنگ بزنه به شوهرت ضایع بشه دیگه نمیاد دم در.بعدشم وقتی میخوای بگی بگو جایی کار دارم نمیخواد توضیح اضافه بدی

بارداری عزیزم؟؟؟؟ بنظر من برو . بنظر من باید با شوهرت صحبت کنی . اونو راضی کنی . باهاشون صحبت کنه . ...

مشکل اینه که همش بهانه میاره تا مادرشو تبرعه کنه و اخر سر همه کاسه کوزه ها سر من میشکنه

چهارتا برادرن منم عروس کوچیکم. نمیزارن شوهرم بره جای دیگه. میگن مادرمون تنها ویمونه ولی خودشون ...

وا خیلی به فکر مادرشونن خودشون بیان بمونن ور دلش

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
وا خیلی به فکر مادرشونن خودشون بیان بمونن ور دلش

میگن وظیفه پسر کوچیکتره مادرو نگهداره 😐خیلی بیشعورن .انگار فقط شوهر من پسر مادرشونه.  چنذماه قبل داشتیم دنبال خونه میگشتیم انقدر خواهر شوهر و برادراش امدن نشستن تو. گوش شوهرم خوندن که اونم منصرفش کردن