2777
2789
عنوان

تورو خدا یه راهی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 30 پست
خدا رحمت کنه مادرتو.ان شاءالله که درست میشه ...ولی منم بخاطر بیمارییم 11ماه به پسرم شیر دادم بعد یکس ...

جاش الان خالیه😭😭😭

اینقدر گررریه کردم گفتم حالا اگه بود بهم میگفت چیکار کنم😭

حالا کیو دارم؟؟؟؟؟

گفتم خداااا چرا بی مادرم کردی؟؟؟؟؟؟؟😭😭😭

شیشه رو حاضر نیست دیگه بگیره

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تو شیرش ی مقدار نبات بریز هم گرمه هم طعمشو بهتر میکنه.بعد امتحان کن ببین چجوری دوست داره مثلا ...

ممنونم

باشه امتحان میکنم

دعا کن برام

دعاکن دوباره شیشه بگیره

تورو خدا دعا کن دوباره شیشه بگیره😢

عزیز دلممممم حتما دعا میکنم برات ولی اصلا نگران نباش پسر دایی منم یه مدت همینطور شده بود اونم توی 9ماهگی وضعی بودا.ولی خوب شد دیگه

چه اصراری داري که حتما با شیشه بهش شیر بدی؟ 

چ روش دیگه ای هست؟؟

شیشه رو توی خواب هم میتونه بخوره

با لیوان و نی چقدر میشه شیر بخوره؟نهایتش روزی یه لیوان با کلک بتونم بهش بدم

عزیز دلممممم حتما دعا میکنم برات ولی اصلا نگران نباش پسر دایی منم یه مدت همینطور شده بود اونم توی 9م ...

میشه بپرسی چیکار کردن ک خوب شد؟؟

ممنونم باشه امتحان میکنم دعا کن برام دعاکن دوباره شیشه بگیره

ان شاالله ک دوباره شیشه بگیره.

راستی تا زمانی ک موفق بشی میتونی شیر رو ی مدل دیگه بهش بدی.مثلا حریره ی با دوم ک فوق العاده است یا فرنی و شیر برنج.هم مقویه هم کلسیم بدنش رو تامین میکنه.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...
میشه بپرسی چیکار کردن ک خوب شد؟؟

همین قضیه نبات و گرم کردن شیرش 

بابا خودتون یکم از شیرخشکا بخورین ببینین چه طعم مزخرفی داره بعد به نی نی های بیچاره ایراد بگیرین