2777
2789
عنوان

تورو خدا یه راهی بگید

165 بازدید | 30 پست

یه ماه قبل از ب دنیا اومدن بچم مادرم از دنیا رفت.

از غصه و ناراحتی شیرم خیلی کم شد و مجبور شدم شیر خشک بدم.

حالا یازده ماهشه و یکماهی میشه شیرخشکو هم بزور میخوره.مارکشو عوض کردم بیفایده بود.

جوری شد ک فقط توی خواب شیشه میخورد.

دیشب حتی اونم گذاشت کنار و توی خواب هم هرکااااری کردم حاضر نشد شیر بخوره.

تا صبح بیدار بودم.صبح اینقدر گریه کردم ک چشمام بزور باز میشه و صدام در نمیاد

چیکار کنم؟؟؟چیکار کنم شیرو ترک نکنه؟؟؟؟؟هنوز یازده ماهشه بدون شیر بدنش چطور میخاد دندون و استخون بسازه؟؟😭😭😭😭😭

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طرف من بهش بگو نی نی میخوری یا بیام بخورمتتتتت      

ولی شیرش رو یه مقدار با نبات شیرین کن و گرم بهش بده.پستونکشم عوض کن و شکل دار براش بخر که حواسش پرت بشه.یواش یواش بهش سرلاک هم بده که از نظر غذایی مشکلی براش ایجاد نشه

عزیزم تو شیرش ی مقدار نبات بریز هم گرمه هم طعمشو بهتر میکنه.بعد امتحان کن ببین چجوری دوست داره مثلا گرم،ولرم یا سرد.بچه های من شیر گرم نمی خوردن مجبور بودم شیر ولرم یا ی مقدار خنک بهشون بدم.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

من شیر نیدو بعداز 11ماهگی دادم

خارجیه توبازارازاد پیدامیشه 

داروخانه هاندارن

تو نت سرچ کن

شیرخشک نیدو طعمش عالیه

ولی نگران نباش شاید این حالش موقتی باشه

براش بیشتر وقت بزار زمانی که شیشه رو بهش میدی برنامه کودک یا کلیپ براش بزار درحین دیدن شیرش روبزارتودهنش

عزیزم تو غذاهای کمکی مثل فرنی و...شیر گاو بریز ،یا با لیوان در طول روز شیر جوشیده بده که کلسیم مورد نیازش تامین شه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
شیر معمولی ام نمیخوره

واییییی نه تو رو خدا شیر گاو مخصوصا بسته بندی به نوزاداتون ندید دندوناشون هنوز کاملا میناش سفت نشده داغون میکنه دندوناشون رو مواد نگه دارندش افتضاح میشه!!!!

اگه نمیخوره بزور نده خوبرشیر گاو و امتحان کنم منم از یازده ماهگی شیرگاو دادم بهش

اصلا شیشه نمیگیره

یعنی ممکنه شیر گاو بذارم دوباره بگیره؟؟

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

شیر پاستوریزه رو هم امتحان کن.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

چه اصراری داري که حتما با شیشه بهش شیر بدی؟ 

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩