2777
2789

منظورم کارای تعمیری مثل نصب بعضی چیزا یا تعمیر لوله و...

انتظار دارین خودش انجام بده یا اگه کس دیگه ای رو بیاره ناراحت نمیشین؟

لامپ و اینارو خودش عوض کنه

لوله و اینارو یکی رو بیاره

قفل و اینارم خودش عوض کنه

تابلو و اینارم خودش بزنه

همین

دلم میخواست دیوار و پنجره هم بشوره که نمیشوره یکی رو میارم

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

هیچ کاری بلد نیست تعمیر کار میاره

چرا باید ناراحت بشم از اومدن تعمیر کار؟؟خیلی وقتام خودم درست میکنم خخخخ

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نام خدا...

وقتی من خوابم هی تو خونه راه نره ....

وقتی بیدارم راه بره ... پن خوابم خیلی سبکه راه ک میره بیدار میشم تنها انتظارمه ک متاسفانه ۹ساله موفق نشدم یادش بدم 😁😁😁😂😂😂

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

توی کارای خونه هیچ انتظاری ولی کارای  تعمیرات خونه رو انجام بده

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
اگه عرضه‌ داشته باشه‌ خودش درست میکنه و اگر نداشته باشه میبره بیرون. که تا حالا عرضش‌ رو داشته😊

دقیقا حرف من اینه

مشکل برادرم و خانمش

برادرم کارارو میده تعمیرکار

خانمشم بهش میگه بی عرضه

برای همین چیز کوچیک کلی به مشکل خوردن

شوهر من موقع آشپزی خودشو هی جهت کمک رسانی تو دست و پام نندازه، والا من هیچ انتظاری ندارم.

ینی یه نیمرو من بزارم میخداد بیاد کمک کنه🤕🤕🤕🤕

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
دقیقا حرف من اینه مشکل برادرم و خانمش برادرم کارارو میده تعمیرکار خانمشم بهش میگه بی عرضه برای ه ...

نه دیگه‌ کلمه ی بی‌عرضه رو نباید گفت‌ همون که از بیرون‌ میاره‌ و انجام میده‌ . هزینه‌ میکنه‌ کافیه

هر کسی توانایی‌ داره‌ 

شوهر خواهر من هییییییییچ کار فنی‌ انجام نمیده‌ چیزی بلد نیس‌ یا پدرش.  یا از بیرون‌ و یا همسر من‌ انجام‌ میده براشون‌ . خواهرمم‌ کلی حرص میخوره🤣🤣بهش میگه‌ آقای بوق‌ 

خب همه‌ که مثل هم نیستن‌ . 

خداروشکر شوهر من از تعمیر سر در میاره.وگرنه کلی هزینه میشد برامون.هفته پیش لباسشوییمون خراب شده بود باز کرد درست کرد.دیروزم زدم تی ویو داغون کردم.شب باز کرده بود گذاشته بود جلوش .دیگه خوابیدم بی اطلاعم از بقیش😆

شوهر من موقع آشپزی خودشو هی جهت کمک رسانی تو دست و پام نندازه، والا من هیچ انتظاری ندارم. ینی یه نی ...

شوهره منم اینجوریه همش میاد میگه چیز خورد کردنیه داری بگو من انجام بدم همش میگم کاری ندارم برو من اماده میکنم حالیش نیست