2777
2789
عنوان

به یه مامان نگران کمک کنین لطفا😢

135 بازدید | 14 پست

پسرم اوریون داره یه هفتس تا امشب بهتر بود حالا الان ناله میکنه و درد داره صورتش یعنی خطرناکه؟دوره درمان اوریکن حداقل دوازده روزه حداکثر 21 روز اینو تو نت نوشته ولی من نگرانم الان دلداری میخوام😢

پ ن دکترم سه بار تو این هفته بردم دیگه روم نمیشه پیش دکترش برم کلافس از دستم

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش.چیزی نیست. این مدت می گذره

تجربه داشتی گلم؟الانم داره ناله میکنه کی تموم میشه پس😢😢 میدونم میگذره ولی داره سخت میگذره

عزیز دلم وقتی زیر نطر دکتری حتما روند طبیعیشه  که دکتر چیزی نگفته بهت  ان شاالله که هرچه زودتر خوب بشه گل پسرت من این موقعه ها دس ب دامن خانم زهرا میشم ۱۴تا صلوات نذر میکنم و صدقه براسلامتی امام زمان میدم 

توام خواستی بکن دلت اروم میشه ان شاالله 

اللهم صلی علی محمد وال محمد 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
تحت نظر دکتری دیگه نگرانی نداره امیدوارم زودتر بگذره این روزها

اره گلم ولی باز نگرانم اخه نگفت که این درد میگیره دوباره.جمعه بردم گفت همه چیزش خوبه دو روز دیگه کاملا رفع میشه پس چرا اشتباه تشخیص داد حالا چی میشه😭😭😭😭چقدر مادری سخته خدایا

عزیز دلم وقتی زیر نطر دکتری حتما روند طبیعیشه  که دکتر چیزی نگفته بهت  ان شاالله که هرچه ز ...

ممنون دلمو اروم کردی یا فاطمه زهرا کمکم کن  الان همینکارو میکنم داغونم میترسم نگرانم کاش زودتر بزرگ شن

اره گلم ولی باز نگرانم اخه نگفت که این درد میگیره دوباره.جمعه بردم گفت همه چیزش خوبه دو روز دیگه کام ...

نگرانی بازم ببرش دکتر

دکتر هم داره پولشو میگیره و وظیفه اش هست، اصلا خجالت نکش، اصلا

ممنون دلمو اروم کردی یا فاطمه زهرا کمکم کن  الان همینکارو میکنم داغونم میترسم نگرانم کاش زودتر ...

ان شاالله که دلت اروم میشه ان شاالله که گل پسرت زیر سایه امام زمان سالم و صالح باشه همیشه❤❤❤❤

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
تجربه داشتی گلم؟الانم داره ناله میکنه کی تموم میشه پس😢😢 میدونم میگذره ولی داره سخت میگذره

تجربه داشتم در دوران کودکی. درد داره ولی باید تحمل کنه،چاره ای نیست. یه مدت زمان برای درمانش وجود داره و نمیشه کاریش کرد.

ان شاالله که دلت اروم میشه ان شاالله که گل پسرت زیر سایه امام زمان سالم و صالح باشه همیشه❤❤❤❤

مرسی فداتشم اگه زحمتی نبود با دل پاکت دعام کن

نگرانی بازم ببرش دکتر دکتر هم داره پولشو میگیره و وظیفه اش هست، اصلا خجالت نکش، اصلا

اصلا دیگه نگاه نمیکنه درست و حسابی از بس که بردمش و زنگ زدم یه نگاه میندازه میگه خوبه باید یه دکتر خانوم پیدا کنم نگرانی مادرارو درک کنه 

تجربه داشتم در دوران کودکی. درد داره ولی باید تحمل کنه،چاره ای نیست. یه مدت زمان برای درمانش وجود دا ...

پس الان نرماله ک یه هفتس از اوریون میگذره و هنوز درد داره؟

مرسی فداتشم اگه زحمتی نبود با دل پاکت دعام کن

اگه قابل باشگ حتما عزیزم ❤❤