2777
2789
عنوان

خیلی سخته😭😭😭

190 بازدید | 21 پست

انتخاب اسم خیلی سخته من واقعا نمیتونم اسم انتخاب کنم ازموقعی ک باردارشدم هیچ اسمی ب دلم نمیشینه الان هغته ۲۶ام دخترم هنوزاسم نداره😭

شما چجوری اسم انتخاب کردین معیاراتون چی بود؟راضی هستین؟

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره من معیارم به دل نشستنش بود این که وقتی صداش میکنم اسمش قشنگ باشه

نورا 

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

خوب بزار بزرگ شه خودش برای خودش انتخاب کنه مهرو مانلی آیلی آیلین اسمی رو جایی شیدی به دلت نشست بزار من گیسو دوست داشتم یه فیلم دیدم اسم دختره گیسو بود صداش میکردن از چشم افتاد

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

معيارم به دل نشستن اسم بود قبل از اينكه بدونم باردارم اسمي كه بعدها روي پسرم گذاشتم اومده بود توي ذهنم و همش ميگفتم بدنيست ادم پسردار بشه اسمش رو بزاره..... با اينكه اسم انتخابيم مخالف هم داشت ولي خودم دوست داشتم همسرمم گفت هرچي انتخاب كني قبوله

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد
خوب بزار بزرگ شه خودش برای خودش انتخاب کنه مهرو مانلی آیلی آیلین اسمی رو جایی شیدی به دلت نشست بزار ...

من میگم کاش اسمشم باخودش ازتو شکم درمیومد😄

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

استارتر

الان بين اطرافيان و اسمهاي دختر كه شنيدي بالاخره يه اسمي رو گفتي قشنگه همون رو بزار اگرم نتونستي انتخاب كني اسمهاي ادبي و شاعرانه بزار كه همه پسند و هميشگي هستن مثل باران بهار ترانه غزل ياسمين 

معيارم به دل نشستن اسم بود قبل از اينكه بدونم باردارم اسمي كه بعدها روي پسرم گذاشتم اومده بود توي ذه ...

منم قبل بارداری چن تا اسمو دوست داشتم مخصوصا آوین که آوین تو فامیل درجه یکمون گذاشتن😪بقیشم الان دیگه دوست ندارم

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
استارتر الان بين اطرافيان و اسمهاي دختر كه شنيدي بالاخره يه اسمي رو گفتي قشنگه همون رو بزار اگرم ن ...

مشکل اینه ازهمه اسما یکی یدونه تو فامیلم هست

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
من میگم کاش اسمشم باخودش ازتو شکم درمیومد😄

قطعا اينطوريه هربچه اي كه به دنيا مياد با خودش اسمش رو هم مياره 

دخترعموي منم اصلا نميتونست انتخاب كنه دخترش كه به دنيا اومد خيلي ريزميزه و كوچولو بود يه لحظه نگاش كرد و گفت اين بايد يه اسم ريزميزه مثل خودشداشته باشه مثلا ليا ..... اسمش رو هم گذاشت ليا 

من از اول نامزدی اسم دخترمون را مشخص کردیم. البته پیشنهاد همسرم بود منم موافق بودم

خوشبحالت من ازاول نامزدی تاحالا هزارتا اسم انتخاب کردم بعدیه مدت بدم اومده 😂

خدایا مرسی🙏❤🙏