2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم ولی میدونم برای خونه مناسب نیستن  

گناه دارن حیوونیا 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

معایب کہ اصلا ندارن😍

فقط دفعہ اول باید دسشویے رفتنو با تشویقے بهش یاد بدے یہ دوسہ ساعتم هرروز بیرون ببریش پارک مثلا در کل خعلے بانمکنو باوفا

уσυя єуєѕ αяє α ρяσσf тнαт нєανєи єאָιѕтѕ🖤

عزیزم این کار را نکن سگ حیوان با وفایی است وبرای محافظت ازگله ونگهبانی باغ ودامداری خوبه ولی نگهداری اون تو خونه اصلا جالب نیست با توجه به اینکه سگ نجس است باعث میشه تمام محل هایی که سگ بیاد نجس بشه وهم چنین در روایات به این شکل از نگهداری سگ نهی شده است.

اگر بچه باشه یک ماه تا دوماه سختی میکشی و بعد همش لذت و شیرینیه

من دارم کوچیک و پشمالو هم هست قدشم خیلی کوتاهه😂

ببین عشقهه نفسههه عمرههه

زندگی ماها شده

عااالیه

انقدر شیرینه و انقدر مهربونه  همگی براش میمیریم واقعا هیچچچ عیبی نداره اگر درست تربیت بشه

ببین من سگ دارم خب بزرگ ترین عیبش اینه ک دلم نمیاد تنهاش بذارم برم جایی از خیلی جاها رفتن میزنم و اگرم برم جایی همش فکرم پیششه تا وقتی ک برگردم توی این ۹ ماه واقعا از این بابت ب خودم ظلم شده

نور بر تاریکی پیروز است💪