2777
2789
عنوان

حالم بده ی فیلم دیدم از کودک ازاری😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 32 پست
همونکه مرتیکه ی خپل بچه رو میخاد بزور سرپا وایستونه؟

اره همون

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریتو بذار برا خودت چرا میای میگی

خیلی دلم گرفته بود داشت میترکید کسی نبود باهاش حرف بزنم ببخشید ناراحت شدی

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
من ندیدم میشه توضیح بدی

بچه ی فک کنم ۵ ماهه رو کتک میزنه ک باید سرپا وایستی میکوبونه زمین محکم با سیلی چندبار پشت سرهم میزنه ب صورتش شکمش گوشاشو میگیره بلندش میکنه طفلک 😥 انقدر گریه کرده بود جون نداشت گریه کنه مظلومانه نگا میکنه ب طرف کسی ک فیلمبرداری میکنه

شما خیلی گلی😊 ولی ما باغچمون دیگه جا نداره😒
نگا نکن این چیزا رو من ک اصلا تحمل نگا کردن ندارم

اصلا نگاه نمیکنم نمیدونم چرا اصلا بازش کردم کلا عادت ندارم چیزی رو دانلود کنم ولی دستم رفت سمتش ناخوداگاه وقتی عنوانش دیدم

نبین اینجور چیزا رو مگه مجبوری من طاقت دیدنشونو ندارم  حالا عب نداره بیا بغلم خوب شی   ...

نمیدونی چ حالی دارم اصلا

من ندیدم میشه توضیح بدی

یه مرد چاق و نیکی یه بچه کوچیک و زیر ۲ ساله به زور میخواد سرپا بمونه اما بچه نمیتونه هی می شینه اینم هی میزند پرتش میکنه پاشو می کشه.. خاک بر سرش😭

از یونیسف اومدن بچه رو بردن شکر خدا.‌فیلمشو دیدم

یه مرد چاق و نیکی یه بچه کوچیک و زیر ۲ ساله به زور میخواد سرپا بمونه اما بچه نمیتونه هی می شینه اینم ...

😥😥😥😥😥😥😥

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
کجادیدی؟ میشه بگی ببینم؟😭😢

ی کانال تو تلگرام

ولی نبین اصلا من فقط چند ثانیه دیدم حالم خرابه

یه مرد چاق و نیکی یه بچه کوچیک و زیر ۲ ساله به زور میخواد سرپا بمونه اما بچه نمیتونه هی می شینه اینم ...

مطمئنی بچرو گرفتن ازشون؟