2777
2789
عنوان

زایمان

101 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها

تاریخ زایمان طبق آخرین پریودیه یا سونو؟

من سونو ان تی ،آنومالی،و سونو وزن گیری نی نی واسم تاریخ زایمان البته طبیعی ۳۰ آبان زدن ولی دکتر طبق پریودی گفت ۶ آذر.حالا کدوم درسته؟

خدایا ممنونم که معجزتو بهم نشون دادی.

سلام عزيزم خوب هستي شما گفتي بچه قبليت دكولمان شده تو ٦ ماهگي اين سري ك باردار شدي همه چي خوب و نرماله؟؟؟ خطر رفع شده؟؟؟ چه كارايي انجام دادي ك خطر رفع شد؟؟؟منم دو قلوهام رو بر اثر دكولمان از دست دادم ولي باردار نميشم ك نميشم هيچ مشكلي هم ندارم پريودامم منظمه ٥ اه استراحت دادم ب خودم اين بار پنجمه ك اقدام ميكنم نميشه چيكار كنم😥😥😥😥

❤️براي شفاي مريض ها لطفا يه صلوات بفرستين❤️
سلام عزيزم خوب هستي شما گفتي بچه قبليت دكولمان شده تو ٦ ماهگي اين سري ك باردار شدي همه چي خوب و نرما ...

اره عزیزم خدا رو شکر خوب بود تا اینجا من دیگه از سه ماه و نیم ب بعد سرکار نرفتم اومدم خونه مامانم اینا هیچ کاری انجام ندادم ،مهمونی میرفتم با ماشین دور دور میرفتیم  ولی با سرعت کم رو مانعها ب شوهرم میگفتم حواسش باشه

ولی خب میگم دیگه کار سنگین انجام ندادم .از اول بارداری شیافت استفاده کردم تا همین الان.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزيزم خوب هستي شما گفتي بچه قبليت دكولمان شده تو ٦ ماهگي اين سري ك باردار شدي همه چي خوب و نرما ...

نگران نباش عزیزم منم بعد سه ماه اقدام باردار شدم میشی مطمئن باش تو یه بار باردار شدی پس هیچ مشکلی نداری خدا رو شکر. من تو ماه سوم فقط با یه بار نزدیکی باردار شدم چون شوهرم کار داشت میرفت شهرستان دیگه نتونستیم اقدام کنیم در صورتی ک ماههای قبل خیلی منظم انجام میدادیم .

من روز ۱۱ پریودی رفتم سونو گفت یه فولیکول داری اندازشم ۲۳ داره ازاد میشه فقط همون شب اقدام کردم .خدا خواست با همون یه بار شد

نگران نباش عزیزم منم بعد سه ماه اقدام باردار شدم میشی مطمئن باش تو یه بار باردار شدی پس هیچ مشکلی ند ...

خدا رو شكر انشالله به سلامتي و بي خطر زاييمان كني🙏🙏❤️❤️❤️مرسي از صحبتات عزيزم منم اون ماه يه فوليكول ٢٠ داشتم امپول hcg زدم و بعدش اقدام كردم و نشد يعني بار پنجمه ك دارم اقدام ميكنم بعد سقطمم يه پنج ماهي استراحت دادم فوليك اسيد و اسپرين خوردم و اقدام كردم با اين بار ك ميشه پنج بار انشالله اين ماه منم باردار بشم خيلي دلگرم شدم ب صحبتات مرسي فدات شم حتما باردار شدم نكاتي رو ك گفتي رعايت ميكنم

خدا رو شكر انشالله به سلامتي و بي خطر زاييمان كني🙏🙏❤️❤️❤️مرسي از صحبتات عزيزم منم اون ماه يه فوليك ...

عزیزدلم انشااااالله این ماه خبر خوش میدی

من دوبار امپول hcg زدم یه بار دوتا فولیکول خوب داشتم ۱۸،۲۰ یه بارم ۲۳ هر دوبار نشدم

ماهی ک شدم بدون دارو بود 

ماهی ک انتظارشو اصلا نداشتم عزیزم انشالله خدا قسمتت کنه و این ماه باردار شی.

انتظار خیلیییی سخته ولی وقتی باردار بشی برگردی به انتظارت و سختیا فک کنی میگی خدا چقد الکی غصه خوردم .

عزیزدلم انشااااالله این ماه خبر خوش میدی من دوبار امپول hcg زدم یه بار دوتا فولیکول خوب داشتم ۱۸،۲۰ ...

انشالله مرسي فدات شم مرسيييييييي عزيز دلم مرسي ك هستي❤️❤️❤️❤️😍😍🙌🙌🙌🙌🙌🙌😘😘❤️❤️