2821
2789

روغن زیتونم تموم شده چن شبه روغن کنجد میزنم‌

کدومش بهتره؟

چیکار کنم ترک نخورم.

تورخدا هرچی میدونید بگید

تو ماه ششم هسم

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ماک از ترک گذشت جر وا جر شد دیگه هیچی هم اثر نداشت

خب هیچی نزده بودی تو بارداری

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)
منکه شکمم پکید...تا زه دارم بایو اویل میزنم نمیدونم نتیجه میده یا نه...

خب تو دوران بارداری چیزی نزدی

بایواویل رو میگن خوبه من بارداری اولم از روغن زیتون استفاده کردم اونم ماه اول تا آخر بارداری فرقی نکرد!کلی ترک خوردم حالا دارم بایو اویل استفاده میکنم بارداری دومم هنوز نمیدونم چطور میشه

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!

بخواد ترک بخوره میخوره. به این چیزا کار نداره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
من روغنه نارگیل میزدم .کنجدو نمیدونم

ترک نخوردی

به دکترت بگی کرمی چیزی نمینویسه؟منکه تاحالا هیچی نزدم خارشم نداره هنوز شکمم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بایواویل رو میگن خوبه من بارداری اولم از روغن زیتون استفاده کردم اونم ماه اول تا آخر بارداری فرقی نک ...

بایواویل چیه

به دکترت بگی کرمی چیزی نمینویسه؟منکه تاحالا هیچی نزدم خارشم نداره هنوز شکمم

منم هنوز خارش نداره. اره ب دکترم‌میگم بنویسه برام

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز