2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای دلت عزیزم به امیدخدا این ماه قسمت خودت

خدا نکنه مامانی قربونت بشم ایشالله با دعای شما دوست جونم❤❤

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
اللهم ارزقنـــــا😍😍😍😍😍😍 وای نی نی چی ساخته برات ان شاءالله بسلامتی بغلش کنی چند روز عقب اندا ...

ممنون خواهرگلم ۲روزعقب انداختم به امیدروزی که همتون بیاین بگین باردارین

امیدوارم کردی تورو خدا با دل شادت دعام کن بازم تبریک میگم بهت خداحفظش کن براتون 

مرسی گلم امیدت به خداباشه برات دعامیکنم ولی امیدوارباش منم توهمینجاخوندم که خانومامیگفتن جلوانداختن خوبه ولی باورنمیکردم

سینه دردهم کمی دارم کمی هم سفت وبزرگ شدن سینه هام زیرشکمم گاهی تیرمیکشه

ببخشید یه سوال داشتم

به پشت میخوابی زیر نافتو دست میزنی تقریبا ۴انگشت پایینتر از نافت سفت شده؟؟

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم