2777
2789

کجا رفتین ان تی 

من تصمیم داشتم برم نسل امید که میگن جدیدا کارشون مثه قبل نیست 

حالا دنبال یه جای دقیق و معتبر هستم

اگه جایی رو میشناسین لطف میکنن معرفی کنین بهم 

😬😬😬😬

من الان چندساله هرچی سونو دارم میرم درمانگاه مشیری تو سه راه اذری دکترش سن بالاست ولی خیلی دقیقه مرد هم هست خیلی عالیه همه ازش راضی ان

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله جدیدا میری ان و غربال بعد ریسک متوسط میزنن بعد مجبور میشی سلفری بری دو و نیم خرج میکنی کلی هم استدس ک بچه سالمه یا نه اخرشم همه چیز اوکیه .سلفری هم ندی از استرس خفه میشی

والله جدیدا میری ان و غربال بعد ریسک متوسط میزنن بعد مجبور میشی سلفری بری دو و نیم خرج میکنی کلی هم ...

واقعا همش استرس الکی میدن به آدم

😬😬😬😬
جنسیتو عجله نکن.اگه عجله داری برو آزمایش خون بده. ان تی اصلا قابل اعتماد نیس.شاکری ک خیلی معروفه کلس ...

بچه اولم رو رفتم نسل امید گفت احتمالا پسره 

پسرم بود 

😬😬😬😬