2777
2789
انشالله همین ماه باردار میشی عزیزم 

انشالله خدا از دهنت بشنوه امام حسین حاجتمو بده مال اونایی هم ک منتظرن 

میشه خدا به منم یه نی نی سالم و صالح و خوشگل بدی اخه منم نی نی میخوام .. دعام کنین ممنون شوهرم عاشق بچس خودمم خیلی دوس دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لتروزول و برم هگزین و دگزا خوردم امپولم زدم بعد ۱۸ پریودیم ک اقدام کردم یکم خون اومد دیگه نیومد تا دیشب یکم اومد مال چیه 

میشه خدا به منم یه نی نی سالم و صالح و خوشگل بدی اخه منم نی نی میخوام .. دعام کنین ممنون شوهرم عاشق بچس خودمم خیلی دوس دارم 
من لتروزول و برم هگزین و دگزا خوردم امپولم زدم بعد ۱۸ پریودیم ک اقدام کردم یکم خون اومد دیگه نیومد ت ...

نمیدونم والا احتمالا از تخمک گذاریت بود تنبلی داری

همسرم واسه خوشبختیم کافیه   
انشالله ک مثبت میشه عزیزم من ۳روز قبل پریودم بی بی چکم مثبت شد.باور نمیکردم از دیشب ۳تا بی بی چک گذا ...

اي جان😍 چشم دلت روشن انشالله صحيح و سالم بياد بغلت❣❤️

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
نمیدونم والا احتمالا از تخمک گذاریت بود تنبلی داری

دکتر ک نگفت ولی فک کنم 

احتمالا تخمک گذاری عزیزم 

اخه تا حالا اینجوری نشدم ترسیدم دیگ بعدش اقدام نکردم 

بعد از اقدام هر ماه ادم ی مدل میشه من خودم هرماه یجور بودم 

اوهوم خدا کنه الان اقدام کنم شب پس دیشب یکم خون اومد دیر نمیشه تا شب 

اره اقدام ب نظرمن حتی نباید از ی روزشم گذشت 

پریشب ک اونجوری شدم دیگ اقدام نداشتم فک کنم دیره تخمک یه روز زندس