2777
2789
عنوان

کمکم کنید

185 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من اولین بارمه اینجا تاپیک میزنم میخاستم از تجربیاتتون استفاده کنم منو همسرم 7 ساله باهم ازدواج کردیم وهنوز اقدام به بارداری نکردم الانکه میخام اقدام کنم انقد استرس دارم وفکرایه منفی که مانعم میشه مثلا به این فکر میکنم اول باید اضافه وزنمو ازبین ببرم بعد کم خونیم دارم فکر میکنم باردار نمیشم چون خ فاصله انداختم سنم شده 33 و در کل انقد ناامیدم که نگو. معمولا ادم محکمی هستم ولی انقد بقیه ته دلمو خالی کردن خودمو باختم

وزن اولیه 79 وزن هدف 65  پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کم خونی مادر به جنین ضرر می زنه حتما اونو از بین ببر. چاقی هم اگه باعث تنبلی تخمدان ت نشده باشه مانع بارداری نیست ولی با اضافه شدن وزن تو دوران بارداری خیلی به کمر و پاها ت فشار میاره . سنت هم زیاد نیست من 35 سالگی ازدواج کردم😄

۳۳ ک سنه خوبیه

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

با ازمایش اسپرم برای همسرت  شروع کن

بعدم خودت ازمایشارو بده.

فست و فود و غذاهای کارخونه ای نخورید.

تایم تخمک گذاریتو علامت بزن ،همون موقع ها نزدیکی داشته باشین.

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

از قبل ی کاری انقدر فکرای منفی نداشته باش ..هنوز هیچ اتفاقی و اقدامی انجام نشده این همه افکار منفی تو ذهنت پرورش دادی؟؟؟

کم خونیتو درمان کن ..ی سری آزمایشات قبل بارداری لازمه انجام بده و فولیک اسید بخور شبی یکی 

بعدش اقدام کن ان شاالله خیره

علت ترسم اینه که خانواده شوهرم ادمایه فوق العاده این تو این 7 سال به روم نیوردن حتی مادر شوهرم فوت شد 2 سال پیش هیچکدوم نگفتن حسرت بچه تو داشت خیلی رعایت منو کردن ولی جاریم میگه اینا قراره صداشون دربیاد و اینسری حالتو میگیرن چون خیلی طولش دادی اخه من اهل اینجا نیستم وغریبم پدر مادرمم متاسفانه هردو مریضن انقد تو این 7 سال برام مشکل پیش اومدنشد اقدام کنم اوناکه مشکلات منو نمیدونن فکرمیکنن من تنبلی کردم

مثلا الان میخاستم دوماه لاغر کنم بعد اقدام کنم انقد که ازبقیه شنیدم دیر شد البته منظورم جاریمه و خانواده خودم نه خانواده شوهرم که میترسم برم باشگاه درواقع نه دارم لاغر میکنم و نه اقدام همینجوری تو استرس قفل شدم

بچه ها باورتون میشه باهمین چندتا پست امیدواری من کلا روحیم بهترشد؟من واقعا ادم کم توقعیم خیلی بهم فشاربیاد استرس میگیرم بازم ممنون بخاطر راهنماییهاتون