2777
2789
منم همین و میگم احساس میکنم مسخره است آخه با یه بچه

به مجتهد احتیاجی نیست

خدا به خودشون عقل داده

بخند ، بلندتر بخند تا عادت کنے بہ خندیدن ، دنیا اونقدر هم کہ فکر مےکنے جدے نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مجتهد احتیاجی نیست خدا به خودشون عقل داده

چه ربطی داره😒

خدا به همه عقل داده پس اگه مریض شدن خودشون خودشونو درمان کنن چرا میرن دکتر

❤️ارباب شدی که رو به هرکس نزنم💕.
یعنی بجز شیر اون زن شیر مادره خودش یا فرد دیگه رو نخورده؟ غذاش هم فقط شیر بوده؟

نمیدونم غذاش فقط شیر بوده یا نه ولی از شیر مادر خودش نخورده چون شیر نداشته و خیلی کم بوده دو هفته کم اومده بعد دیگه نیومده به شوهرش هم نگفته مادر پسره فقط دو تا مادرا میدونستن بعد خونه هاشون عوض میشه و اینا دوباره جفت خانواده ها همدیگرو میبینن دختر پسره میخوان ازد کنن بابای پسره هم اصرار داشته مادرا نمیگن تا مادر دختره یه ماه پیش بهش میگه از عذاب وجدان😑😑

چه کاریه بچه مردم شیر داذن مگه بجه خودشون چش بوده

گاهی مادر اون بچه مریضه یه سر زا فوت میشه یا شیر نداره. این کارا در گذشته زیاد بوده ولی باید دقت کرد که محرمیت اتفاق نیفته. وسط وعده های شیر یه چیز دیگه هم به بچه بدن یا کلا بدوشن بهش بدن‌محرم نمیشه

فقط شیرتنها خورده؟؟ این اتفاق براخودت افتاده؟؟ چراازاول این موضوع روبهتون نگفتن؟😕😕

نه برای من اتفاق نیفتاده عزیزم مادراشون داستان چیدن که نگن هی گفتن نه بابا محرم نیستن آخرش مادر دختره به دختره گفته بعد چند سال زندگی و بچه . 

امیدوارم که اینطور بوده باشه خیلی گناه دارن

ببین پسره چند وقتش بوده غذا هم میخورده؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
نه برای من اتفاق نیفتاده عزیزم مادراشون داستان چیدن که نگن هی گفتن نه بابا محرم نیستن آخرش مادر دختر ...

چشونه این مادرا واقعا؟!فکر بچه طفل معصومشون رو نکردن؟ مگه شوخیه آخه این چیزا

چقدر بیفکرن. زنگ بزنن دفتر مرجع اونا ریز سوال میکنن، شرایط رو هم فقط مادرا میدونن چی کار کردن اون موقع. قطعا تمام طول روز تو این دو ماه بچه پیش خانم دوم نبوده که، اون تایمی که نبوده وسطاش یه قنداقی شیر خشکی چیزی بهش میدادن مطمئنا. همون باعث میشه محرم نشن