2777
2789

من باردارم از اول بارداری حس خوبی نداشتم این اواخر هم حالم بد بود.خیلی گریه میکردم و زودرنج شده بودم  امروز با روانشناسم صحبت کردم. خیلی حالم بهتر شد البته گفت باید زودتر میومدی و باید تحت درمان باشی وگرنه خیلی تاثیرات بدی رو بچت میذاری.

مثلا چه تاثیری روی بچه میذاره ؟

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
مثلا چه تاثیری روی بچه میذاره ؟

میگفت خب بچه از طریق هورمونها ب مادر وصله و بستگی ب نوع افسردگی و عصبانیت و ... چه آرومی نخواهی داشت و اگه شدید باشه احتمال نارس بودنش هست و ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی بد خلق شدم با مردم (بجز خونواده م ) با همه دعوا دارم

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
من خیلی بد خلق شدم با مردم (بجز خونواده م ) با همه دعوا دارم

من با خونوادم پدریم مشکل دارم. بد خلقی فک نکنم خیلی مشکل باشه.من افکار زیادی داشتم اینده بچه خودم شوهرم و... احساس غم و بی ارزشی ...

بعد زایمان هم افسردگی داره، منم سیتالوپرام میخورم نمیتونم قطعش کنم ولی دوزش و کم کردم

اره اتفاقا بمن گفت مواظب افسردگی بعد زایمان هم باش و شوهرت خیلی کنارت باشه.سیتالوپرام رو سعی کن کم کم قطع کنی بری باشگاه و اینا.