2777
2789

من باردارم از اول بارداری حس خوبی نداشتم این اواخر هم حالم بد بود.خیلی گریه میکردم و زودرنج شده بودم  امروز با روانشناسم صحبت کردم. خیلی حالم بهتر شد البته گفت باید زودتر میومدی و باید تحت درمان باشی وگرنه خیلی تاثیرات بدی رو بچت میذاری.

مثلا چه تاثیری روی بچه میذاره ؟

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
مثلا چه تاثیری روی بچه میذاره ؟

میگفت خب بچه از طریق هورمونها ب مادر وصله و بستگی ب نوع افسردگی و عصبانیت و ... چه آرومی نخواهی داشت و اگه شدید باشه احتمال نارس بودنش هست و ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی بد خلق شدم با مردم (بجز خونواده م ) با همه دعوا دارم

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
من خیلی بد خلق شدم با مردم (بجز خونواده م ) با همه دعوا دارم

من با خونوادم پدریم مشکل دارم. بد خلقی فک نکنم خیلی مشکل باشه.من افکار زیادی داشتم اینده بچه خودم شوهرم و... احساس غم و بی ارزشی ...

بعد زایمان هم افسردگی داره، منم سیتالوپرام میخورم نمیتونم قطعش کنم ولی دوزش و کم کردم

اره اتفاقا بمن گفت مواظب افسردگی بعد زایمان هم باش و شوهرت خیلی کنارت باشه.سیتالوپرام رو سعی کن کم کم قطع کنی بری باشگاه و اینا.