2777
2789
عنوان

بخدا خودش بلندم کرد😣😫

| مشاهده متن کامل بحث + 2324 بازدید | 94 پست

مارسم داریم شب عروسی وقتی عروس میاد تو حجله داماد بلندش میکنه یه دورمیزنن باهم

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

٧٢ كيلو خيلي سنگينه مگه؟ 😳 كه كمرش بگيره

بهش بگو بيشتر ورزش كنه خيلي ضعيفه 😁 ايراد از تو نبوده ناراحت نباش 😈😅

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمیگم میگم به شوهرم چجوری بگم به مامانش نگه🥺

چجوری داره؟ خب بگو به مامانت نگو بلندم کردی

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

بچه هابنظرتون اینکه برم خانه خاستگارم اشکال داره؟

خدایاکامم راشیرین کن...😍😍😍خدایاامیدموناامیدنکن،منتظراعجازتم یاارحم الراحمین...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💕💕💕

بگو مبلی یخچالی چیزی جابه جا کرده 😅

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

ماشالا استارتر چه قد و هیکلی داری دمت گرم، بگو کارای خونه رو کرده کمرش گرفته، اینجوری کتک هم میخوری ازشون😂😂😂😂

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

من نمیگم میگم به شوهرم چجوری بگم به مامانش نگه🥺

وا خب برا اونم ایده میخواین؟ 😂 خب بگو شوهر جان ب مامانت نگو منو بلند کردی

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

,بخند بابا دنیا دو روزه 

ماشالله همت کرده زورشو زده 

من ۱۶۰ قدم وزنمم پنجاه 

شوهرمم ۷۲ کیلو ۱۷۵ قد

زور نداره والا منو حتی یه قل بده اونور 😂😂😂😂😂 چه برسه بلندم کنه 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...