2777
2789
عنوان

صلوات هدیه به علی اصغر (ع)

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰۰ تا برا یه حاجتم ۲۰۰ تا هم برا حاجت دیگم رو هم ۴۰۰ تا

التماس دعا حاجت رواشی برای تو دلی منم دعا کنین 

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
سلام من مجردم ولی برا نی نیا شماها و بچه دارشدن کسایی ک ارزو دارن ۵۰ تا صلوات میگم

خدا یه بخت خوب بهت بده

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
100تا برا منم دعا کنین فردا عمل دارم

ایشاا به سلامتی از اتاق عمل بیرون میای

۱۰۰ تا. انشالله منم به زودی نی نی بیاد توی دلم🙏🏻❤️

ایشاا همین ماه بارداری گلم

منم500به عشق پنج تن که وبه عشق علی اصغرایشالله هرکی بچه نداره بده منم این ماه پری نشم نی نی داربشم😊

ایشاا این ماه نی نی بیاد تو دلت

التماس دعا حاجت رواشی برای تو دلی منم دعا کنین  ایشاا به سلامتی از اتاق عمل بیرون میای

ممنون عزیزم ،ان شاءالله هر دوتاتون سلامت باشین 🌹

⁦♥️⁩و بگو پروردگارا ،بیامرز و مهربانی کن،که تو مهربان ترین مهربانانی⁦♥️⁩