2777
2789
عنوان

چی بگم والا....🙄

85 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها پدرشوهرم و مادرشوهرم خیلی وقت نشناسن هر ساعتی از شبانه روز میان دستشون میزارن رو زززززنگ تا باز نکنی ول کنم نیستن چیزی هم نگفتم ولی اگه اخم کنم هم تیکه میندازن 

مثلا دیشب ساعت ۳ خوابم برد اینم بگم من خیلی ادم استرسی هستم اگه خواب باشم و ناگهانی بیدارشم تا چن ساعت تپش قلب میگیرم و استرس میگیرم حالا با این شرایط صبح ۵و نیم اومده درمون میزنه ن یبار ن دوبار صدبار پسرم سه سالشه پاشد گریه میکرد نمیخوابید بعد کارش گفته ب شوهرم رف بعد منم خداشاهده ا ساعت ۸ بیدار بودم و خوابم نمیبرد بزور خوابیدم یهو با صدای ززززنگ بیدار شدم باز دیدم ۸و نیم دیگه نخوابیدم سرم درد میکنه واقعا نمیدونم چی کنم😭😭😭😭

هرکس بد مابخلق گوید،ماچهره زِ غم نمیخراشیم  ماخوبی اوبخلق گوییم تاهردو دروغ گفته باشیم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت ۵ اومده چی بگه😐

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بعد من خودم یمدل آدمیم که همیشه مراعات اطرافیانم میکنم تا اذیت نشن میگن هرطور که دوسداری باهات رفتار بشه با دیگرانم اون مدلی رفتار کن ولی برا من برعکس از من مراعات از دیگران مزاحمت 😐😐😐

هرکس بد مابخلق گوید،ماچهره زِ غم نمیخراشیم  ماخوبی اوبخلق گوییم تاهردو دروغ گفته باشیم😁
زنگ خونتون رو قطع کن😌

قطع میکردم یمدت گفتن کلید بدین هرموقع خواستیم بیایم منم ترسیدم 

آیفونو خاموش کن وقتی خبر داری که خروس بی محل هستن

خیلی بدم میاد از اینجور آدمهای بی ملاحظه

حرص میخورم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

منکه برای این ماحمتا آیفن رو کشیدم هم به خانواده خودم هم همسرم اعلام کردم قبل از اومدن باید اول تماس بگیرن که مثلا ما ظهر میاییم یا شب میاییم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
آیفونو خاموش کن وقتی خبر داری که خروس بی محل هستن خیلی بدم میاد از اینجور آدمهای بی ملاحظه حرص میخ ...

فایده نداره کلید میخواستن یمدت ازم 😐

قطع میکردم یمدت گفتن کلید بدین هرموقع خواستیم بیایم منم ترسیدم 

گلم چرا همسرت جوابشونو نمیده ؟ باید همسرت تو این شرایط بگ ن من زن و بچه ام نیاز ب استراحت دارن . شما ی مدت قطع کن هروقت گفتن کلید بگو ن ببخشید منزل شخصی منه خیلی جدی از هیچی ام نترس چرا شما کوتاه بیای در مقابل خواسته های اونا ؟! بزار اونا متوجه اشتباهشون بشن . اگر انی چیزارو همسرت بگ ک دیگ عالی میشه .

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
منکه برای این ماحمتا آیفن رو کشیدم هم به خانواده خودم هم همسرم اعلام کردم قبل از اومدن باید اول تماس ...

خونواده خودم رعایت میکنن ولی اینا نه اصلا بخاطر هر مساله ای کله سحر بیدارمون میکنن 

من بیچاره هرجا بخوام برم دوروز قبلش اطلاع میدم بخدا

گلم چرا همسرت جوابشونو نمیده ؟ باید همسرت تو این شرایط بگ ن من زن و بچه ام نیاز ب استراحت دارن . شما ...

فقط قیافش میدیدی وقتی رفتم در و واکردم انگار دعوا داشت