2777
2789

سلام دوستان. در مورد حقوق و مزایا و ساعت کاری هیات علمی پیمانی ( نه حق التدریس) دانشگاه غیر انتفاعی در بدو خدمت سوال دارم. اگر کسی از دوستان اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه. خیلی برام حیاتیه...

اطلاعاتم‌جدید نیس ولی بگو. ضمنا هیرانتفاعی ها با هم‌متفاوتن.‌داخلی ؟ یا از طریق سایت جذب وزارت علوم؟

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در حال حاضر کارمند دانشگاه هستم. کادر آموزشی پژوهشی هستم. ده سال سابقه کار دارم. جمع حقوق و اضافه کاریم حدود سه میلیون و دویست میشه. ساعت کاریم هر روز غیر از پنجشنبه و جمعه از هفت و نیم تا سه هستش.الن شرایطی برام پیش امده که با مدرک ارشدم جذب هیات علمی غیر انتفاعی بشم. چون باید سریع تصمیم بگیرم خواستم بدونم چقدر این کار ارزش داره که به خاطرش از کارمندی انصراف بدم؟