2777
2789
عنوان

فروش اینترنتی

157 بازدید | 15 پست

سلام به همه ی دوستان٬بچه ها به نظرتون فروش کالا از اطریق اینترنت درآمد خوبی داره؟میخوام دوره ی دیجیتال مارکتینگ برم و یه کسب و کار اینترنتی راه بنذازم٬ولی نمیدونم چه محصولی فروش خوبی از طریق اینترنت داره؟حدود ده تومن سرمایه میتونم جور کنم٬لطفا اگه اطلاعاتی دارین راهنماییم کنید

سلام عزیزم من برنامه نویس و طراح سایتم سایتهای زیادی طراحی کردم که درآمد عالی دارن اگر مشاوره خواستی که چه کسب و کاری راه بندازی خوشحال میشم کمک کنم عزیزم

جون مادراتووووون لایک نکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم من برنامه نویس و طراح سایتم سایتهای زیادی طراحی کردم که درآمد عالی دارن اگر مشاوره خواستی ...

راستی طراحی سایت بازار کارش چطوره؟چه زبان و برنامه ای کار میکنید؟

راستی طراحی سایت بازار کارش چطوره؟چه زبان و برنامه ای کار میکنید؟

بازارش خوبه عزیزم بد نیست هر چی جلوتر میریم مردم دارن رو میارن به فروشگاهای اینترنتی ، من php css  وردپرس و سئو رو هم کار میکنم عزیزم به صورت مجازی هم تدریس میکنم فعلا سئو رو

بازارش خوبه عزیزم بد نیست هر چی جلوتر میریم مردم دارن رو میارن به فروشگاهای اینترنتی ، من php css &n ...

منم فوق دیپلم کامپیوتر دارم٬دوست دارم طراحی سایت انجام بدم ولی بلد نیستم به نظرتون دوره های آموزشی برم؟سی و دو سالمه٬میشه راهنماییم کنید٬ممنون

قبلا چندتا شرکت برای کار رفتم زبان برنامه نویسی دلفی دانشگاه کار کرده بودیم ولی گفتن خیلی تازه کاری ...

ببخشید قصد فضولی ندارم ولی میشه بگین درآمدتون از برنامه نویسی تقریبا ماهی چقدره؟

سلام عزیزم من برنامه نویس و طراح سایتم سایتهای زیادی طراحی کردم که درآمد عالی دارن اگر مشاوره خواستی ...

خودتم سایت خوب داری؟راستتشوبگو

این منم⬅🤗اینم منم⬅😈....دیگه حالابستگی داره توچطورباشی
منم فوق دیپلم کامپیوتر دارم٬دوست دارم طراحی سایت انجام بدم ولی بلد نیستم به نظرتون دوره های آموزشی ب ...

عزیزم بهت پیشنهاد میکنم وردپرس و سئو رو یاد بگیری خواستی هم آیدی تلگراممو میدم بهت اونجا با هم در ارتباط باشیم تدریس مجازی هم دارم عزیزم میخوایی آیدی تلگراممو بهت بدم که در ارتباط باشیم

قبلا چندتا شرکت برای کار رفتم زبان برنامه نویسی دلفی دانشگاه کار کرده بودیم ولی گفتن خیلی تازه کاری ...

برنامه نویسیم عزیزم چون سنت بالاست و باید از صفر شروع کنی خیلی زمان میبره تا وارد بشی من اونو به شما پیشنهاد نمیدم گلم

ببخشید قصد فضولی ندارم ولی میشه بگین درآمدتون از برنامه نویسی تقریبا ماهی چقدره؟

نه خواهش میکنم عزیزم الان با وجود افزونه ها و صفحه سازها الان دیگه خیلی کم پیش میاد کدنویسی کنی ، اما وردپرس و سئو رو ماهی میانگین 3 تومن به بالا میتونید در بیارین