2777
2789
عنوان

بنظرتون این پول حلاله؟!😑✋

140 بازدید | 9 پست

سلام .‌خواهرشوهرم یخچال تازه خریده یخچال قبلیشو میخواد بفروشه. به شوهرم سپرده براش مشتری جور کنه. حالا ما گفتیم برای خودمون میخریمش بعد یه چن روزی مشتری پیداشد گرونتر حتی شده صدتومن میفروشیم که یه نفع هم ما ببریم. ولی جوری که خواهرشوهرم ندونه ما یخچال رو برای خودمون برداشتیم. بنظرتون اون پول که دست ما میاد حرومه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خواهرشوهرت نمیدونه و اعتماد کرده ب شما.‌حرامه. شما خودتون قیمت میدید درحالی ک میگید یه کس دیگه این قیمت خواسته. اونم باور میکنه. معانله غیر شفاف ک حتی خریدار نمیشناسه حرامه. بازم اگه واقعن براتون مهمه از مرجع بپرسید. نمیارزه واسه به قرون دوزار حلال حرم کنید

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
خب مث معامله ایه که سمساریا میکنن

طرف میدونه ک طرفش سمساره و یا دلاله.‌این نمیدونه.‌این ب برادرس اعتماد کرده. گفته مستری جور کن. میخواد حق واسطه این وسط حذف کنه. برادرش زحمت واسطه گری بکشه ولی پولی ازین وسط برنداره. شوهرت میتونه قبول نکنه. وظیفه ش نیس. اما اگه قبول کرد در امانت خیانت کرده.‌حق واسطه گری برداشته ولی خواهرش فک میکنه برنداشته

ب نظرم بهش بگید خودمون برمیداریم. این قیمت. راضی هستی؟ اگه فروخت دیگه شما هرچندبرابر هم بفروشید، دیگه حلاله و ب اون ربط نداره.‌چون معامله شفافه و اگاهانه.