سلام. بچه ها من خودم کتاب داستان خیلی علاقه دارم. قبلاً خیلی و الان کما بیش میخونم. کتابهایی که میخونم و یا خوندم و ذهنم یاری میکنه اینجا میذارم. میتونیم کتابها رو خوندیم راجع بهشون نظر هم بدیم. خودم شروع میکنم با چند تا کتاب جذاببببب میتونیم مترجم هم معرفی کنیم. چون خیلی تأثیر داره. خوشحال میشم اگه اهلش هستین بیاین.
خدا تو هم حفظ کنههههههه دوست جونی😘 ماردبزرگت رو عشقه😘😍😍
کتابهای مادرشوهرم قابلمه به دستم معرفی کنم؟ هر چند من اصلاً شیوه ی داستان گوییش رو دوست ندارم و موضوعاتی که انتخاب میکنه بیشتر دم دستی اند. ولی خب بین نوجوونها طرفدار زیاد داره.
آره اون رو که حتما باید بنویسی🤓 نکنه مادرشوهرت تو مایه های فهیمه رحیمی مینویسه😜
نه هم سبکش فرق داره هم موضوع هاش. بیشتر راجع به دخترهایی مینویسه که مورد ظلم خانواده و جامعه اند شخصیت اول کتابهاشو رو من پیاده میکرد همیشه هم آخر کتاباش بد تموم میشه
میخواست شخصیت اصلیش رو از نزدیک ببینه به چه حال و روزی میافته! 😐 خداییش اصلا نمیتونم یه زن ب ...
منم نمیتونم چه برسه به تو. در اون حماسه صد درصد زندگیه مشترکم به باد میره اول بعدشم اصلاً اطرافیانش باور نمیکنن. فامیل باور کردن چون برخورد داشتن باهاش ولی دوستا و همکاراش اصلاً باور نمیکنن.
اخرین کتابی که خوندم سکوت بره ها بود... قبلش جز از کل رو خوندم هر دوشو دگست داشتم از نویسنده های ایرانی من بی شک عاشق قلم استاد دولت آبادی عزیزم هستم کلیدر و جای خالی سلوچ....
داستان سکوت بره ها همون داستان فیلمش هست؟ نویسنده رو خاطرتون هست؟
نویسنده که توماس هریس هست اره فیلمش اقتباص بی نظیری از کتابشه داستان هانیبال دکتر ادم خوار هست جدا از جذابیت جنایی کتاب موضوعات روانشناختی زیادی در کتاب وجود داره
نویسنده که توماس هریس هست اره فیلمش اقتباص بی نظیری از کتابشه داستان هانیبال دکتر ادم خوار هست جدا ا ...
* اقتباس ( اشتباه تایپی بود) چون تاپیکمون کتابخونیه اصلاح کردم. بی احترامی قلمداد نکنین یه وقت. خیلی دوست دارم از جنبه ی روانی شخصیت های داستان رو به قضاوت میذارن ممنون از معرفیت عزیزم.