جيگرطلای_باباش مدیر استارتر عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 828 عنوان خانما فک کنم دوباره باردارم😲😲😲😲😲😲 276 بازدید | 21 پست تهوع افزایش اشتها و خواب الودگی ی بچه دوماهه دارم و تاحالا طبیعی پیشگیری کردم و ماه پیش پریود شدمقرص ال دی هم مصرف میکنم چهار روزه بتظرتون عوارض قرصه یا بارداری؟ 1398/06/29 | 12:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گولاخ عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 9207 مال قرص بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
جيگرطلای_باباش مدیر استارتر عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 828 این چیاملاک نی اخه علایم بارداریه قبلیم اینجوری بود
zendeganizibasttt عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 4630 یسوال چرا قرص ال دی میخورین؟بچتون شیرخشکیه؟و اگه اره چرا؟ببخشیدالبته اگه راحتین جواب بدین
kj21896 عضویت: 1392/03/02 تعداد پست: 9521 قرص ال دی تو شیردهی؟!! بعد مگه تا چهل روز آدم خونریزی و لکه بینی نداره؟ چه جوری پریود شدی؟
،ad عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 2759 تا بچه دوماهش بشه که خونریزی داره ادم ...شما وقتی بچه به دنیا اومد مشغول شدی تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات میفرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
ویس۱ عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 2448 قرص ال دی تو شیردهی؟!! بعد مگه تا چهل روز آدم خونریزی و لکه بینی نداره؟ چه جوری پریود شدی؟ میگه بچش دوماهشه من به محض تموم شده چهل روزپری شدم برای رسیدن به حاجت بزرگم لطفایه صلوات بفرستید😘
جيگرطلای_باباش مدیر استارتر عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 828 یسوال چرا قرص ال دی میخورین؟بچتون شیرخشکیه؟و اگه اره چرا؟ببخشیدالبته اگه راحتین جواب بدین اره شیرخشک میخوره چون شیر خودم قوت نداره سیر نمیشه ال دی هم واسه اطمینان میخوردم
جيگرطلای_باباش مدیر استارتر عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 828 تا بچه دوماهش بشه که خونریزی داره ادم ...شما وقتی بچه به دنیا اومد مشغول شدی من طبیعی زایمان کردم و پنج روزه خونریزی زایمانم تموم شد بعد دومین ماه پریود شدم
جيگرطلای_باباش مدیر استارتر عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 828 قرص ال دی تو شیردهی؟!! بعد مگه تا چهل روز آدم خونریزی و لکه بینی نداره؟ چه جوری پریود شدی؟ بچم دوماهشه خونریزیه زایمانمم پنج روزه تموم شد بعد دوماه هم پریود شدم
،ad عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 2759 من طبیعی زایمان کردم و پنج روزه خونریزی زایمانم تموم شد بعد دومین ماه پریود شدم آخه اصلا تا چهل روز ممنوعه نزدیکی ماشاله به شما با وجود بخیه یه هفته بعد از زایمان ....ولی ببخشید غیر ممکنه تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات میفرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
،ad عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 2759 چهل روز طول میکشه غیر ممکنه تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات میفرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
جيگرطلای_باباش مدیر استارتر عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 828 آخه اصلا تا چهل روز ممنوعه نزدیکی ماشاله به شما با وجود بخیه یه هفته بعد از زایمان ....ولی ببخشید غی ... عزیزم من تا چله رابطه نداشتم سوءتفاهم شده واست
zendeganizibasttt عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 4630 اره شیرخشک میخوره چون شیر خودم قوت نداره سیر نمیشه ال دی هم واسه اطمینان میخوردم چرامیگید قوت نداره؟میدونید بچتون رو ازچه نعمت بزرگی محروم کردید؟