2777
2789
عنوان

چیکار کنم شپش نیوفته سرم؟

228 بازدید | 24 پست

زنداداش بیشعورم سرش شپش بوده خونوادش روستان رفته اونجا آورده با خودش به کسیم نگفته که سر بچشینا هس به کل خونوادمون انتقال داده بیچاره خواهرم بچهاشو خودش سرشون شپش افتاده دو روز اومده بوده خونه مامانم منم مجبورم همسرم شبکار بود برم اونجا تازه خواهرمم تنها میمونه اومده مثلا خونوادشو ببینه چیکار کنم سر من نیوفته اونجا رفتم؟

اسپره ضد شپش بگیر بزن قبل رفتن. ۲۶تومنه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

من برای خانه بازی بچه هام مدام میگیرم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نت سرچ کن...اسپند رو اسیاب کن دم کن بزن به موهات

ان شالله این تیکر نشون میده که سال ۹۹ سالی پرا ازشادی و خبرهای خوبه واسه من...واینکه سال ۹۹ پسرم تو بغلمه... 😁😁😁میشه یه صلوات واسم  بفرستی واسه اینکه  ان شالله خدا یه پسرصالح وسالم بهم هدیه بده ....ان شالله شماهم حاجت رواشی

وااااای من قبلا شنیدم یه نفر افکن تارو مار برداشته بوده بس ک ذله شده بوده ... شب کم زده بوده لا ب لای موهاش و پلاستیک کشیده بوده سرش همممه شپشا مرده بودن راحت شده بود

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖