دکتر عالی و نامبر وانه* اطفال* تو اصفهان کیه؟؟؟؟اگه میشه آدرسشم بهم بگین ممنون میشم (دکتری که خودتونم ازش راضی هستین نه اینکه فقط اسم در کرده باشه و به درد نخوره)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بهترین متخصص اطفال اصفهان دکتر نسرین دوامی هستن من واسه مشکل بی اشتهایی دخترم پیش چند تا پزشک رفتم ولی اصلا خوب نمی شد بعد یه مدت خواهر شوهرم بهم گفت که بچه رو ببر پیش دکتر نسرین دوامی ایشون توی اصفهان حرف اول رو میزنن خیلی برخورد خوبی داشتن دکتر دوامی و با صبر و حوصله وقت گذاشتن و دخترمو درمان کردن
خب عزیزم حتما دکتر خوبیه که تبلیغش می کنن پزشک هست بالاخره آرایشگر که نیست حت ...
آره تو راس میگی... تو هم بازاریابشی؟! ارایشگرا شرف دارن به ادمایی که برا دوریال پول تبلیغ مردمو گمراه میکنن.. ضمنا منو نمیشناسی بنده خدا و شغلمو نمیدونی وگرنه آرزوی همون دکتر اطفال عزیزت باشه که جای من باشه😏