2777
2789
عنوان

بچا چرا اینجوری شد امشبب😂

395 بازدید | 61 پست

من امتحان رانندگی دادم یبار رد شدم

امشب با داداشم رفتم تمرین کنم همش میگفت این چه وضعشه من فکر میکردم خیلی بهتر باشی بعد یکماه اینطوری ای 

راستم میگفت خیلی بد رانندگی میکردم 

اخه این مربیه اسکل نمیذاشت برم دنده سه یه خیابونو صافو هعی ما میرفتیم برمیگشتیم با دنده یک و دو بعد اصلا کلاچ ترمز درست تو دستم نیست چه غلطی کنممم

دیگم داداشم فکر نکنم بیاد باهم بریم تمرین کنیم اینجوری من بازم رد میشممم

تو عنوان خندیدم که بیاید ولی خیلی ناراحتم حالم گرفتس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چجوریکسی منو دیگه نمیبره تمرین یکشنبه آزمون دارم

نترس .....نکته ی مهم اینه که از بازی با پدال گاز وفشار دادنش نترس.....کلاچم نرم وبا حوصله ول کن.....

پارک دوبل رو تمرین کن

تا تنها نری یاد نمی‌گیری 

اولش یه خیابون خلوت و صاف انتخاب کن دنده یک و دو برو کلاچ دستت بیاد 

چندروز برو همون خیابون خلوت تنهایی تمرین کن میبینی که ناخودآگاه رفتی دنده سه و چهار 

من با شش هفت نفر رفتم همشون فقط استرس میدادن تا اینکه خودم تنهایی رفتم از شانس بدم اونروز ترافیک شد صدبار خاموش کردم ولی ادامه دادم 

نترس .....نکته ی مهم اینه که از بازی با پدال گاز وفشار دادنش نترس.....کلاچم نرم وبا حوصله ول کن..... ...

الان داداشم سه دفعه تو یه سربالایی منو برد گفت سه کن من ترسیدم چون نمیتونم سری کلاچو ول کنم گاز بدم ماشین نمیکشه