2777
2789
عنوان

*بهترین* متخصص اطفال در اصفهان کیه؟؟

23614 بازدید | 22 پست
دکتر عالی و نامبر وانه* اطفال* تو اصفهان کیه؟؟؟؟اگه میشه آدرسشم بهم بگین ممنون میشم
(دکتری که خودتونم ازش راضی هستین نه اینکه فقط اسم در کرده باشه و به درد نخوره)
به نظر من بهترین متخصص کودکان توی اصفهان و یا توی ایران دکتر کیوانفر هستش.کارهایی واسه بچه من کرده که هیچوقت از یه پزشک انتظار نداشتم.یه انسان واقعی. توی کلینیک کودک من مریض میبینه.توی شیخ صدوق 6619509

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لیست پزشکان متخصص اطفال در اصفهان

عاشق مولانا و غزلیات دیوان شمس(ای یار ما عیار ما دام دل خمار ما  ** **  پا وامکش از کار ما بستان گرو دستان ما) و در حال همکاری با سایت محبوبم دکتر یاب هستـــم پزشکان تهران بهترین دکتر پوست در تهران  پزشکان مشهد - پزشکان اهواز - پزشکان اصفهان - پزشکان تبریز - پزشکان شیراز

عزیزم ، من پزشکهای زیادی برای پسرم رفتم همه پزشکهایی که اسمشون بالا برده شده ولی خانم دکتر رحمانیان هم اطلاعاتشون به روزه و هم به عنوان پزشک زن خیلی بهتر از پزشکهای مرد می تونن بهت کمک کنن، من خیلی ازشون راضیم ، همیشه دعاشون میکنم

دکتر نسرین دوامی بهترین متخصص اطفال هم خوش رخورد هم صور کلا انرژی مثبتن 

چقدر تابلو برای خودت تبلیغات میکنی خانم دکتر. تو همه پستایی ک پرسیدن دکتر خوب تو اصفهان با دوتا اکانت رفتی تبلیغ خودتو کردی ی جا پسر داری یجا باهمون اکانت دختر. ای بابا. مشکی باش ک خودش ببوید. مردم کارشون گیره ک سوال کردن. کارت خیلی بده

خدایا توکلم به خودته