2777
2789
عنوان

فصل پاییز و پیشگیری ها

1213 بازدید | 18 پست

🍁تدابیر اولین ماه پاییز#  🍁

🍂ایلول، 30 روز است،

(23 شهریور تا 21 مهر)

👈در این ماه هوا پاڪیزه میشود.و غلبه سودا افزایش مے یابد، ڪه اصلاح آن نوشیدن #مسهل است.

👈خوردن شیرینے جات، و گوشت هاے معتدل مثل بره مفید است.

🚫🐄و از خوردن گوشت گاو، زیاده روے در سرخ ڪردنی(ڪباب) و حمام رفتن زیاد پرهیز شود.

🌸و از عطرهاے #معتدل استفاده شود.

🚫🍉و همچنین از خوردن انواع بطیخ (هندوانه) و خیار نیز #پرهیز شود!

🔰أيلول؛ ثلاثون يوما، فيه يطيب الهواء و يقوى سلطان المرة السوداء، و يصلح من شرب المسهل، و ينفع فيه أكل الحلاوات، و أصناف اللحوم معتدلة كالجداء و الحولى من الضأن، و يجتنب فيه لحم البقر ، و الاكثار من الشواء ، و دخول الحمام، و يستعمل فيه الطيب المعتدل المزاج، و يجتنب فيه أكل البطيخ و القثاء🍃

◀رساله ذهبیه امام رضا علیه السلام

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

تدابیر فصل  پاییز

مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پاییز، در سرما و گرما معتدل است؛ ولی در تری و خشکی همانند اعتدال بهار نیست، چون آفتاب تابستان، هوا را به گونه کامل خشک کرده است و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.

در این فصل، هوا تغییر می یابد و به سردی می گراید و سبب کم شدن نیروی افراد می گردد. سردی هوا، خلط های سوخته در بدن را حبس می کند، از این رو فصل پاییز، بیماری های فراوانی نظیر مشکلات ادراری و ضعف گوارش و کندی حرکات روده ها و دردهای مفصلی پدید می آیند.باید در این فصل به بیرون راندن مواد زاید از بدن پرداخت تا در زمستان گرد هم نیایند.

با توجه به خشکی مزاج این فصل، باید از اعمال افزایش دهنده خشکی بدن، نظیر افراط در نزدیکی جنسی دوری کرد. همچنین آب سرد، سبب ضعف حلق و تارهای صوتی و شیوع بیماری های تنفسی می شود، از این رو باید از نوشیدن آب پرهیز کرد. در مقابل، باید از عوامل مرطوب کننده بدن مانند استحمام با آب ولرم کمک گرفت. چرب کردن بدن با روغن بنفشه بادام نیز به افزایش رطوبت بدن و کاهش خشکی آن کمک موثری می کند.

در فصل پاییز، باید از مصرف مواد غذایی خنک، خوابیدن در معرض هوای سرد، حمام با آب سرد، نیز از گرمای نیمروزی و سرمای بامدادان پرهیز کرد و سر را از مجاورت هوای سرد پوشاند، زیرا نپوشاندن سر، به ویژه در آغاز صبح که هوا سرد است، سبب بسته شدن منافذ پوستی و عدم دفع بخارات سر و تجمع آن ها می شود و برخی بیماری ها نظیر زکام و سرفه را در پی دارد.

امام رضا(ع) در این باره می فرماید:

در تابستان غذای خنک تناول کن و در زمستان غذای گرم و در دو فصل دیگر (پاییز و بهار) غذاهای معتدل به اندازه توان(جسمی) و اشتهایی که داری.

منبع: کتاب طب اسلامی، مبانی و اصول، دکتر علی رضایی بیرجندی،ص۲۳۴.

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

۱-‍ اصول تغذیه در پاییز

پاییز فصل غلبه سودا(خشکی و سردی)بر جسم و ذهن انسان است

پیشنهاد می کنیم از مواد غذایی سودا زا پرهیز کنید

مثل گوشت گاو، چای سیاه، غذاهای فریز شده و....

۲-‍ اصول تغذیه در پاییز

در فصل پاییز خلط سودا در بدن ما افزایش پیدا می کند که موجب آشفتگی ذهنی و روحی فراوانی می شود.

مصرف مداوم گلاب، بهارنارنج، زعفران در انواع نوشیدنی ها از غلبه سودا بر جسم و ذهنمان جلوگیری می کند

‍ ۳-اصول تغذیه در پاییز

برنج سفید یکی از علت های اصلی بروز یبوست می باشد

برای جلوگیری یا درمان یبوست از برنج سبوس دار استفاده کنید، یا زمان پخت برنج کمی سبوس نرم برنج به ازای هر نفر یک قاشق چای خوری اضافه کنید

یا برنج را با شوید یا زیره سیاه درست کنید

‍ ۴-اصول تغذیه در پاییز

مصرف عدس را در فصل پاییز به حداقل برسانید، عدس یکی از مواد غذایی سودازا است، سعی کنید از نخودآب که یکی از غذاهای بسیار مفید در فصل پاییز بشمار می رود بیشتر استفاده کنید.

‍ ۵-اصول تغذیه در پاییز

یکی از بدترین رفتارها در فصل پاییز، خوابیدن هنگام غروب آفتاب می باشد که در طب باستانی ایران به خواب هلاکت معروف است، خواب در هنگام غروب سودا را در بدن افزایش می دهد و موجب بد خلقی فرد می شود

۶-‍ اصول تغذیه در پاییز

از مصرف گوشت گاوی در فصل پاییز خودداری کنید، گوشت گاو یکی از مهمترین غذاهای سودازا به شمار می رود، پیشنهاد می کنیم نهایتا هر ده روز یک وعده آبگوشت با گوشت گوسفندی استفاده کنید و از مصرف روزانه گوشت قرمز پرهیز کنید

۷- اصول تغذیه در پاییز

بهترین ماده غذایی که در فصل پاییز هم دفع سودا می کند و هم پیشگیری از غلبه سودا عسل است، عسل طبیعی سیستم ایمنی بدن ما را تقویت می کند،  باشد(روزانه دو قاشق غذاخوری)

۸-اصول تغذیه در پاییز

استفاده از انواع لبنیات را در فصل پاییز کاهش دهید، تمامی انواع لبنیات دارای طبع سرد بوده و در فصول سرد سیستم ایمنی بدن را در برابر انواع بیماری های سرد ضعیف می کنند، برای تامین کلسیم و املاح مورد نیاز بدن خود از ارده و شیره(طبیعی و سالم) بادام و انجیر که طبع گرمی دارند استفاده کنید.

#اصول_تغذیه

#پاییز

#طب_اسلامی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

(خربزه، انگور، خیارسبز):

اکنون تابستان و فصل گرم، گذشته و هوا کم کم به خنکی میرود.

تغییرات فصلی از همین الان شروع شده و پاییز بسیار فصل خطرناک برای بیماریهاست.

چون پاییز فصل سردوخشکی است.

طبعش سوداست.

بیماریهای سرطان. فلج. ام اس. دهان کجی و.... زاد روزش همین روزهاست.

این روزها افرادی که در معده خلط لزج سودایی یا بلغم غلیظ دارند، با خوردن خربزه، انگور و خیارسبز دچار مشکلات معده ای میشوند.

تب، دل درد و گرگرفتگی، خارش های تاولی پوستی. از انواع این بیماریهاست.

افرادی که آفت دهان و تبخال میزنند، از این چند نوع خوراکی استفاده نکنند.

انگور# /  خربزه#  

خیار_سبز#  

#طب_اسلامی‍  / پاییز#  

#سرماخوردگی

در فصل #پاییز  اگر سرما خوردید انگور نخورید انگور حاوی هیستامینِ است، که سرماخوردگی را تشدید کرده و اگر ویروسی خفته در بدن نیز وجود داشته باشد ، هیستامین آن را فعال میکند.

بوعلی در قانون میفرماید مصرف  انگور، خیارسبز، خیارچنبر،خربزه ها در پاییز، بدلیل ایجاد رطوبت زیاد، ایجاد سرماخوردگی و تب میکند.

ولی  جوشانده بومادران با عسل، جوشانده پونه، جوشانده نعنا، بدلیل گرمی و خشکی که دارند، درمانگران خوبی هستند.

مقاومت  #بدن

بدن با طبیعتی که خالق هستی خلق کرده، با نوع خوراکی های طبیعی که از اواخر تابستان و پاییز در اختیار ما گذاشته، بطور طبیعی در مقابل سرما و سرما خوردگی مقاوم مبشود. مگر اینکه در روش تغذیه، تداخل غیر طبیعی بوجود بیاد. مثلا در زمستان، از صیفی جات یا  سردیجات مصرف شود. که در اینصورت بدن یخ میکند.  همانگونه که اگر در تابستان، از مغزدارها یا سرخکردنیها استفاده شود، بدن به شدت گرمایی و مقاومت بدن در مقابل گرما کم میشود. اما یه چیز خیلی مهم است که به بدن انسان سازگاری ندارد و بدن را سرد و کرخت،  ذهن را کند و یادگیری را ضعیف میکند و عامل میگرن، فلج، ام اس، انواع عفونت ها، #آنفولانزا  و #سرماخوردگی  های عفونتی میشود، و آن غضروف انواع گوشتهاست. و اینکه چرا قبلا و در زمانهای دور این مشکل در این حد نبوده، چند چیز است. اول اینکه زودپز نبوده تا ظرف 30 دقیقه غضروف و استخوان پخته و در غذا له شود. دوم اینکه ژله و پاستیل که عصاره غضروفهاست، نبوده. سوم اینکه سوسیس، کالباس، همبر و گوشت چرخکرده نبوده که این غضروفها را در آن چرخ کنند. اصلا دستگاه چرخ گوشت نبوده. چهارم اینکه در ژنتیک مرغ ها دستکاری نشده بود که اینقدر نرم و پزنده باشد که نیم ساعته، استخوانش هم له شود. پنجم اینکه این همه گوشت گوسفند و مرغ و بوقلمون و.. نبوده که هر روز عادت غذایی شود. ششم اینکه این همه خوراکیهای سوخته و سرخ کردنی و قهوه و نسکافه نبوده که مردم بخورند و مزاج ها آنقدر گرم شود که میل به خوردن غضروف بالا رود. چون هرچه مزاج گرم شود، میل به خوردن پاستیل و ژله و غضروف که سرد و خشک سودایی است، بالاتر میرود. هفتم اینکه مافیای دارو و درمان، اینقدر قوی نبوده که بتواند با وسائل ارتباط جمعی مردم را خام کند و فریب بدهد تا هرچه که بیماری میآورد را به خورد انسانها بدهد و پول و ثروتشان را بگیرد. پس با کمی درایت میتوان سالم زیست. آنچه خوبی است، از جانب خداوند است. و این معنایش این است که خدا دوست ندارد ما بیمار شویم. و آنچه شرر و بدی است از جانب انسان است.

طب_اسلامی#  

پاییز#  

تجمع صفرا یا مراره سودا، که تداخل صفرا با سودا است، از خصوصیات خاص #فصل_پاییز  است، به همین دلیل در این فصل، انار، کیالک، انگور سیاه، سنجد ، سماق، زرشک، بلوط، تاجریزی،  بدست می اید. در این فصل تمایل به مصرف سرکه و ترشیجات سرکه ای نیز بالا میرود.

در ضمن اگر همه استفراغات بدن فعال شوند، قوه‌مدبره بدن دست از پریودی مدام برمیدارد.

مثلا دفع ادرار با جوشانده خارخسک، بومادران. نارنگی

دفع مدفوع، با استفاده از ملین ها

دفع عرق بدن، با پرهیز از خشکی ها و استفاده از رطوبت دهنده ها، بخصوص اب پرتقال.

رطوبت دهی به بینی، مغز، گوش، با روغن بنفشه.

رشد ناخن ها با استفاده از ترکیب گلسیرین و ابلیمو و گلاب، در طول شبانه روز، روزی حداقل سه بار، پوشیدن دستکش نایلونی، بعد از استفاده، بهتر درمان میکند.

برداشتن موهای زاید

#افکار_مثبت  ، تفریح، خنده، نشستن با بذله گوها و خوش سیماها، دیدن اب روان، سبزه، بوییدن انواع #عطر_گل ها، خواب کافی و زود در شب، بیدار شدن صبح زود و استفاده از انرژی کائنات، روزی حلال خوردن. غذای سالم خوردن. اب را جرعه جرعه نوشیدن، هوای پاک تنفس کردن. از همه مهمتر خدا را در همه امور مد نظر گرفتن، در حفظ و کسب سلامتی موثر است.

پاییز#  

طب_اسلامی#  

پیشگیری#  

یه صلوات برای حاجتت فرستادم مطالب خیلی مفید بودن ممنونم

مرسی عزیزم❤

سلام عزیزم خوبی؟ 

تو چند تا تاپیک دیدم که سوالات طب اسلامی رو جواب دادید. 

الان یه سوال دارم 

مادر شوهرم هم دیسک کمر دارن هم دیسک گردن 

که باید اول دیسک گردنشون رو عمل کنن. 

من بهشون پیشنهاد دادم برن طب اسلامی. 

اما قبول نمیکنن میگن اگه دیسک گردن تنها بود میشد کاریش کرد ولی تنگی کانال هم دارن. 

به نظرتون درمان میشن یا الکی اصرار نکنم؟ 

سلام عزیزم پسرم ۹سالشه شب ادراری داره ،بیشتر مشکلم با تکرر ادرار وکنترل نکردن ادرارش در روز هست..ادرارش بافاصله کم ویکدفعه وناگهانی میریزه توشلوارش چکارکنم ..بچم خیلی ناراحته واسترس گرفتش😭

عاشقتم خدا

سلام من ضخامت اندومتر دارم همه نوع دارو شیمیایی و گیاهی خوردم یه مدت خوبه باز برمیگرده الان دکتر بهم دستور کنجد داده الان مشکلم اینه خونریزیم بند نمیاد تا بخورم الان سویق بخورم موثره قبلا جوارش آمله میخوردم خوب بود الان ندارم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ