2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

805 بازدید | 47 پست

سلام شبتون بخیر 

امروز یکی از دوستامو دیدم انقدر اعصابم خورد شد گفتم با شما هم حرف بزنم بهش گفتم چیشد کم پیدایی اولش هیچی نگفت منم نپرسیدم چیزی گفتم شاید ناراحت بشه ولی کم کم خودش به حرف اومد 

دوستم پدر و مادرش فوت کردن و خواهر داره که شوهر کرده خلاصه یه خانواده ای میان خواستگاری دوستم و اونم با توجه به بی کسی و معقول بودن طرف جواب مثبت میده اوایلش شوهره مهربون بود 

الان عروسی کردن دوستم میگفت روزای اول خیلی با هم خوب بودیم اما چن وقته خیلی گوشه گیره و سرده تا اینکه ازش پرسیدم چته؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم گفت خیانت کردم دوستم گفت منم رو حساب اینکه شوخی کرده پیگیر نشدم اما دو شب پیش خیلی جدی گفت... عشق قبلیمو دیدم و اونم بهم برگشته میخوام با اون باشم من از رو لجبازی اومدم جلو بعدش خواستم تورو جایگزینش کنم اما الان که اون اومده فقط به تو ترحم دارم اگر خودت طلای میخوای که هیچی اگر نه همینجا با اون زندگی کن