خانوم_معلمی مدیر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 214 عنوان فقط خانومای شاغل بیان | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 22 پست خانوما من دانشجو معلمم .و اینکه باید چه کار کنیم که بعد ازدواج اختیار حقوقمون رو داشته باشیم و شوهرمون پرو نشه؟شما چ کار میکنید؟ 1398/06/28 | 22:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_معلمی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 214 طبیعی هست که درآمد خانواده صرف خود خانواده میشه نمیشه درآمد شما برای خودت بمونه که فقط ... نه عزیزم من مشکلی ندارم که خرج خانواده کنم ولی اینکه بخواد سو استفاده کنه و دستش باشه نگرانم میکنه
خانوم_معلمی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 214 اولین قدم اینه که با کسی ازدواج کنی که بدونی تو رو بخاطر پولت نمیخواد. اگه فقط برای پولت اومده باشه ... ممنونم عالی بود
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 128902 نه عزیزم من مشکلی ندارم که خرج خانواده کنم ولی اینکه بخواد سو استفاده کنه و دستش باشه نگرانم میکنه چرا باید دستش باشه؟این بدیهی هست که حقوق یه خانم دست خودشه سایت از صدا پر است و از حرف خالی
خانوم_معلمی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 214 طبیعی هست که درآمد خانواده صرف خود خانواده میشه نمیشه درآمد شما برای خودت بمونه که فقط ... عزیزم مثلا میری لباس بخری با شوهرت کی حساب میکنه .؟یا دوران عقد چطوری بودید
خانوم_معلمی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 214 چرا باید دستش باشه؟ این بدیهی هست که حقوق یه خانم دست خودشه میگم متاسفانه کسایی که دور من بودن .حقوق دست شوهرشون بود و حتی اختیار یه هزاریم نداشتن
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 128902 عزیزم مثلا میری لباس بخری با شوهرت کی حساب میکنه .؟یا دوران عقد چطوری بودید اگه خودم تنها باشم و توی کارتم پول باشه خودم حساب میکنماگه با ایشون باشم طبعا ایشون حساب میکنهما دوران عقد نداشتیم عقد کردیم رفتیم سر زندگی خودمون سایت از صدا پر است و از حرف خالی
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 128902 میگم متاسفانه کسایی که دور من بودن .حقوق دست شوهرشون بود و حتی اختیار یه هزاریم نداشتن رفتارشون اشتباه بوده شما وارد زندگی مشترک میشی وقرار نیست هیچ کس فقط به نفع خودش رفتارکنه سایت از صدا پر است و از حرف خالی
خانوم_معلمی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 214 اگه خودم تنها باشم و توی کارتم پول باشه خودم حساب میکنم اگه با ایشون باشم طبعا ایشون حساب میکنه ما ... ممنونم از کمکتون .خیلی فکر خوبیه منم اصلا از عروسی خوشم نمیاد