2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما بهتر شدید؟ دکتر رفتید؟

علایمتون چی بود؟

کجای گردن تون احساس گرفتگی داشتید؟ من پایین گردنم همونجا که یقه لباس قرار میگره دور گلوم احساس گرفتگی دارم. البته همیشه نیست ولی بیشتر وقتها احساس می کنم

از داخل هم انگار چیزی گیر کرده 

من موقعی که از خواب بیدار میشم خوبه بعد از یه ساعت حالت هام شروع میشه

گاهی هم گلوم خشک میشه باید آب بخورم خوب بشه وگرنه از تو میخاره

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
سلام شما بهتر شدید؟ دکتر رفتید؟ علایمتون چی بود؟ کجای گردن تون احساس گرفتگی داشتید؟ من پایین گردنم ...

سلام من الان حدود یه ماهه دقیقا همینجورم... ینی موقع غذا و آب خوردن موقتا برطرف میشه... خوابم.مشکلی نداره و تا یه ساعتی بعد از بیدار شدن مشکل ندارم اما باز شرول میشه این لعنتی...

فوق تخصص دستگاه گوارش رفتم اول گفت رفلاکس داری برام اس‌امپرازول و فاموتیدین نوشت و گفت فردا بیا آندوسکوپی... اندوسکوپی انجام دادم میشخص شد ورم معده شدید دارم تقریبا...

حالا واقعا نمیدونم ورم معده میتونه به مری فشار بیاره و این گلوبوس رو ایجاد کنه؟

واقعا آزار دهنس...

سلام من الان حدود یه ماهه دقیقا همینجورم... ینی موقع غذا و آب خوردن موقتا برطرف میشه... خوابم.مشکلی ...

من دقیقا مثل شماست

اولش از خواب بیدار میشم خوبه بعد از یه ساعت شروع میشه و ....

من قبلا نفخ شدید و سوزش مری داشتم که اومپرازول خوردم بهتر شد اما همچنان این حالت رو داشتم

یه هفته این کار رو کردم: روزی 3 بار یک چهارم قاشق چایخوری بعد از هر وعده غذایی پودر زیره سبز رو توی لیوان میریزم با یه ذره آن سر میشکم.

2 روزیه این حالت هام بهتر شده و کمتر حسش می کنم نمی دونم به خاطر زیره است 

البته الان هم میخورم آخه زیره برای نفخ معده میگن خوبه

شما هم امتحان کن

زیره بخر خودت با اسیاب پودرش کن تا مطمئن باشی اصله. 

سلام من الان حدود یه ماهه دقیقا همینجورم... ینی موقع غذا و آب خوردن موقتا برطرف میشه... خوابم.مشکلی ...

زیره سبز برای کمک به هضم غذا از تشکیل گاز در دستگاه گوارش جلوگیری می کند. همچنین دارای خواصی است که برای مقابله با نفخ شکم که می تواند به درد شکم و درد و فشار شکمی منجر شود بسیار مفید است.

کمک به هضم:

زیره سبز حاوی ترکیباتی است که با تحریک غده های مسئول ترشح اسیدها، صفرا و آنزیم ها منجر به هضم بهتر غذا در معده و روده میشود

https://yazdnews.com/زیره-سبز-سلامتی-ایمنی/

این مطلب رو توی این سایت خوندم البته میتونی خودت سرچ کنی: خواص زیره سبز برای معده