2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دق نکن...برو دوش بگیر....  هرچند به نظرم مشهد کلا شهر دلگیریه..خیلی پرازدحام و شلوغه...

تنه رود همهمه آب ، من پر از وسوسه خواب ،واسه رویای رسیدن، منه بی حوصله بی تاب.میونه باور و تردید ، میونه عشق و معما.با تو هر نفس غنیمت، با تو هر لحظه یه دنیا..با تو پر شور و نشاطم ، تو هیاهوی نگاتم..تو یه آواز قشنگی ، من تو آهنگ صداتم..مثل خنده رو لباتم ، مثل اشک رو گونه هاتم..تو رو میبوسم و انگار شاعر شعر چشاتم..دشت پونه های وحشی ، رنگ التماس و خواهش.موج خاکستری باد ، شعله ی گرم نوازش.. بیا گلواژه ی عشقو با تو همصدا بخونم..تو رو دوست دارم و ای کاش تا ابدبا تو بمونم

خیلی دلگیره ‌توساختمونمونم نمیدونم کی اهنگ غمگین گذاشته صداشووو زیااااد کرده منم دپرس کرد😒

کی ب اینا میگه برید اپارتمان ؟ خب برن ویلایی بشینن دیگه اه 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

برو حرم منم دعا کن حالت خوب میشه😊

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
دق نکن...برو دوش بگیر....  هرچند به نظرم مشهد کلا شهر دلگیریه..خیلی پرازدحام و شلوغه...

اره ترافیکه همش الان هر جا بخام برم  فقط ترافیکه  مخصوصا اطراف حرم که اصلا نمیشه با این ترافیک رفت  

شما که حرمو دارین واینقدر مسافر .نباید دلتون بگیره

مسافرا که نمیان باهم باشیم که دلمون نگیره😁حرمم الان به هیچ عنوان نمیشه رفت بس که شلوغه انقدر زن و مرد بهم میخورن ک گناهش بیش از ثوابشه

اره ترافیکه همش الان هر جا بخام برم  فقط ترافیکه  مخصوصا اطراف حرم که اصلا نمیشه با این تر ...

هم..اصلا از بودن تو شهر کوچیک ناراحت نیستم جز دکترای بیخود اینجا همه چی خوبه... من وقتی ناراحتم احساساتمو مینویسم ..کمک میکنه.. البته وقتی خیلی خوشحالمم مینویسم... یه روزسر یه قضیه  دیوونه شدم همه رو پاره کردم..😥

تنه رود همهمه آب ، من پر از وسوسه خواب ،واسه رویای رسیدن، منه بی حوصله بی تاب.میونه باور و تردید ، میونه عشق و معما.با تو هر نفس غنیمت، با تو هر لحظه یه دنیا..با تو پر شور و نشاطم ، تو هیاهوی نگاتم..تو یه آواز قشنگی ، من تو آهنگ صداتم..مثل خنده رو لباتم ، مثل اشک رو گونه هاتم..تو رو میبوسم و انگار شاعر شعر چشاتم..دشت پونه های وحشی ، رنگ التماس و خواهش.موج خاکستری باد ، شعله ی گرم نوازش.. بیا گلواژه ی عشقو با تو همصدا بخونم..تو رو دوست دارم و ای کاش تا ابدبا تو بمونم