2777
2789

سلام دوستان

من ۳۸روزه زایمان کردم تا چند روز پیش یکم خونریزی داشتم بعد قطع شد ،ترشحات زرد داشتم سه روز، بعد دوباره از دیروز خونریزی درحد پریود دارم دوستم میگه پریود شدی ولی من تا حالا نشنیده بودم آخه من دارم شیر میدم مگه نباید تا شش ماه پریود نشم

لازمه برم دکتر یا صبر کنم بازم ببینم کم میشه یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بعد خونریزی زایمان بلافاصله پریود شدم

همه ک تو شیردهی پریودشون قطع نمیشه

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

همه یکی نیستن من مادرم زود بعد اولین ماه پریود شده بود ولی خالم ۲ سال نشد تا وقتی که شیر میده کلا پریود نمیشه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

منم بعد ۴۰ روز پریود شدم جاریم ۹ ماه بعد شد. بستگی داره .

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.