2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق ادموبه غلط کردن میندازه خسته میکنه اوف درد بی درمانهههه

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

چون عشق ودوست داشتنِ بیش ازحدعقل ومنطق ازآدم میگیره وباعث میشه اونقدرخودخواه بشی که باخودت اینطوری فکرکنی چون من دوستش دارم بایدهرچی میگم گوش بده وهررفتاری میخوام انجام بده غافل ازاینکه اون خودش یه آدم مستقل وحق انتخاب داره واین تازه شروع لج ولجبازیهاست

جالبه برام سرچیزای بیخودی بحث میکنیم درحالی ک هردمون مثلا عاشقیم

ماهم همینطوربودیم متاسفانه گاهی ازدوس داشتنه زیادی خیلی حساس میشیم 

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
بخدا الان نمیدونم چیکار کنم فکر ترک کردنم فقط نمیدونم چحوری؟

اگه باهاش تفاهم نداری و اختلافتون زیاده و فک میکنی خیلی متضادین بنظرم جداشی بهتره ...چون دردش بعدهاغیرقابل تحمل میشه برات 

اگه باهاش تفاهم نداری و اختلافتون زیاده و فک میکنی خیلی متضادین بنظرم جداشی بهتره ...چون دردش بعدهاغ ...

مثلا همو دوس داریم ولی همو اذیت میکنیم من میگم چه ارزشی داره؟؟؟؟علاقمون

مثلا همو دوس داریم ولی همو اذیت میکنیم من میگم چه ارزشی داره؟؟؟؟علاقمون

ببین اینا هس توهمه رابطه هاخب..تفاهم داری باهاش یانه تو یه دنیایی داری اون یه دنیای دیگه ..به ایناتوجه کن