2777
2789
عنوان

خرید دراور از شاداباد تهران

158 بازدید | 11 پست

خانما کسی میدونه کجای شاد اباد باید برم؟؟؟؟؟؟

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

تا اونجایی که من میدونم شاد اباد بازار اهنه برای دراور باید بری عبدل اباد یا شهرک ولیعصر

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا اونجایی که من میدونم شاد اباد بازار اهنه برای دراور باید بری عبدل اباد یا شهرک ولیعصر

شهرک ولیعصر کجاست؟؟؟؟؟

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
شهرک ولیعصر کجاست؟؟؟؟؟

یخورده پایینتر از شاد اباد ولی اگه بری عبدل اباد هم تنوعش بیشتره و هم راحتتر پیدا میکنی 

یخورده پایینتر از شاد اباد ولی اگه بری عبدل اباد هم تنوعش بیشتره و هم راحتتر پیدا میکنی 

عبدل اباد کجاش دراور داره؟؟؟/ من سمت سیسمونی هاش رفتم فقط

عبد ل اباد کجاش دراور داره؟؟؟/ من سمت سیسمونی هاش رفتم فقط

والا من که ادرس نمیدونم فقط یه بار رفتم اونم شوهر جان برده تا اول عبدل اباد برو اونجا بپرس

والا من که ادرس نمیدونم فقط یه بار رفتم اونم شوهر جان برده تا اول عبدل اباد برو اونجا بپرس

ممنونم جانم