2777
2789

وااای یاد خودم افتادم😂😂😂😂

معیارهاش برای ازدواج چیه؟ 

هدفش چیه از زندگی مشترک؟ 

میزاره درستو ادامه بدی؟ 

با شاغل بودن مشکل داره؟ 

اهل نماز و روضه هست؟ 

عقایدشم که به نظرم باید با شناخت بیشتر پی ببری

کسی نمیاد بگه من خشکم یا اصلا مهم نیست واسم

شهادتت مبارک سردار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه خیلی ضایس پسره میگه واسه پولم منومیخوادامتحانش کنه باهاش بره بیرون ببینه خرج میکنه حتی یه ا ...

ببین من کلاس مشاوره رفتم

اینا سوالاییه ک باید بپرسی

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
اره طرفم برمیگرده خیلی رک میگه من خسیسم🙊 اینا دیگه از شناخت بیشتر و رفت و امد بدست میاد

از خانوادش بپرسین

تحقیق کنین

اینا سوالاییه ک باید پرسیده بشه

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
خیلی چیزارولازم نیست بپرسی میتونی ببینی ولی شمابپرس ازش اونم فرارمیکنه 

خب شما نپرس 

لیست سوالاییه ک میپرسن تو خاستگاری

استارتر سوال کرد منم جوابشو دادم

ممکنه اون اقا جلوی شما پول خرج کنه ولی پشت سر شما خسیس بازی دربیاره ! 

پس بهتره یکم غیرمستقیم درموردش سوال کنین یااز اطرافیانه دورش تحقیق کنین

با ادم خسیس کنار اومدن سخته

عقاید دین اهل نمازه یا ن اهل دوده یا ن رفیق بازه یا ن لطفا بپرس دل سنگ نباشه یوقت بعدا نزاره بر ...

ممنونممممم🌹

🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
خب شما نپرس  لیست سوالاییه ک میپرسن تو خاستگاری استارتر سوال کرد منم جوابشو دادم ممکنه اون ا ...

ممنون عزیزم🌹🌹🌹

تجربه نداشتم ولی چه چیزی باعث شده نیاز ب ازدواج کنی علت انتخاب من هدفای کوتاه مدتت هدفای بلند مد ...

عالیییی🌹سپااااس