2777
2789

مادرشوهرم بعد اینکه فهمیدن بچم پسر شده کلی متلک بارم کردن اونم بعد پنج بار سقط و با کلی دوا و درمون و راز ونیاز عوض اینکه بگن خداروشکر که بچت سالمه جنسیتش چه فرق میکنه آخه. تا دو روز که اصلا حتی یه تبریک هم نگفتن بعدم با یه دسته گل و شیرینی اومدن و کلی حرف بارم کردن به خنده.منم سر جنسیت بچه برداشتم بهشون گفتم من و شوهرم بابد خیلی ناشکر و بیشعور باشیم که خدا بعد پنج سال بهمون عنایت کرده بگیم چرا پسر دادس چرا دختر ندادی حالا همینو بهونه کرده رفته همه جا جار زده که عروسم به من گفته بیشعوری!!!!! خدا ازشون نگذره من که واگذارشون کردم به دستای ابوالفضل تو محرم تو این شرایطی که استرس برام سمه انقدر منو حرص دادن که طول سرویکسم کم شده با وجود استراحت مطلق و شیاف آمپول دکترمم میگه استرس خودش زایمان زودرس میاره. واقعا یه آدم چقدر میتونه سنگدل و بی رحم باشه الان یک ماهه که اصلا سراغس ازم نمیگیرن ببینم مردم یا زنده

الهی و ربی من لی غیرک  خدایا پسرم رو صحیح و سالم بهم برسون

دعواست چرا دختر نشده؟؟؟؟ بیخیال بابا....کلا معلومه سرش درد میکنه برای دعوا

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا .نیان بی خیال .مادر شوهر من طبقه پایینمه .نوه اولشم هس خیر کله اش ی کاسه سوپ نفرستاده ب ی ورمم نیس البته اولاش ناراحت میشدم اما دیگه نه ...

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍