2777
2789
عنوان

ترشح سبز

227 بازدید | 11 پست

خانملمن حدودسه هفته پیش رفتن دکترچون پریودم ازروزهفتم تایازدهم بصورت لکه بینی ادامه دلشت واینکه ترشحات زذدیاقهوه ای داشتم

رفتم دکترمعاینه کرد گفت زخم دهانه رحم وعفونت دارم بهم قرص متروماکس وپمادکلوتریمازول دادو بعداونا روزی یک عددکپسول لاکتوفم الان دیشب دیدم ترشحم کاملا سبز شده کی مثل من بوده؟چراعفونتم‌توب نمیشه؟

خطرناکه؟هفته دیگه دوباره بایدبرم دکتر

پاپاسمیرم نرماله ولی زده پایینشتغییرسلول دراثرالتهاب

یعنب ی بخاطرچی عفونتم خوب نمیشه؟

Pcoهم هستم.بیست وچهارسالمه یه بچه یکسال ونیما هم دارم

شش ساله ازدولج کردم

هرکی مثل من بوده بگه دکترش چی گفنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا من مجردم اين همه بهداشت فردي و همه چيزم رعايت ميكردم.

٢٢ سالم ك بود ي بار ديدم ترشحم سبزه سكته زدم😐رابطه و اينا ندارم😐خلاصه از متخصص زنان ك دكتر خ خوبي بودم پرسيدم توضيح داد برام ب خاطر pco و كيست بوده و دمان شدم كامل رفع شد!

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
بابا من مجردم اين همه بهداشت فردي و همه چيزم رعايت ميكردم. ٢٢ سالم ك بود ي بار ديدم ترشحم سبزه سكته ...

وای جدی

منم‌ خداکنه زودخوب شم

بهداشنم که توکل فامیا زبانزد خیای تمیزومرتبم ولی وسواس نیستم

بهداشتمم خیلی رعایت کیکنم صبح وشب لباس زیرموعوض میکنم

بابا من مجردم اين همه بهداشت فردي و همه چيزم رعايت ميكردم. ٢٢ سالم ك بود ي بار ديدم ترشحم سبزه سكته ...

منم همین مشکلو داشتم رفتم دکتر گفت این ترشح سبز ک مال متاهلاس شما چجوری گرفتی چون بر اثر رابطه جنسی میاد حالا خوب بود ازمایش هورمونی و سونوم جلو چشمش بود

وای جدی منم‌ خداکنه زودخوب شم بهداشنم که توکل فامیا زبانزد خیای تمیزومرتبم ولی وسواس نیستم بهداشت ...

اخه اصن كيست و pco ربطي ب بهداشت نداره عزيزم.

ربط ب ژنتيك و خوراك داره(مرغاي هورموني و ..)

خلاصه اصن چيزي نيست ك نگرانش باشي

منم همین مشکلو داشتم رفتم دکتر گفت این ترشح سبز ک مال متاهلاس شما چجوری گرفتی چون بر اثر رابطه جنسی ...

مشنگ بوده طرف😬من سرچم كردم زبان اصلي ديدم واقعا ب خاطر pco و كيسته.اتفاقا من الان ٢٥ ام و ديگه ام اين ترشحات سبز رو نديدم🤗

واقعا خانما همه بايد هفته اي ي بار دم نوش رازيانه بخورن😊

مشنگ بوده طرف😬من سرچم كردم زبان اصلي ديدم واقعا ب خاطر pco و كيسته.اتفاقا من الان ٢٥ ام و ديگه ام ا ...

من یکسال داروام خوردم واس تنبلی و کیست دیگ بعدش چک نرفتم پدرم دراومد چقد دارو بخورم😔

من یکسال داروام خوردم واس تنبلی و کیست دیگ بعدش چک نرفتم پدرم دراومد چقد دارو بخورم😔

تو دوره ي پر استرسي از زندگيت بودي؟

من ب شخصه هر بار ازمون دارم اين داشتانو دارم شر ارشدم اين طوري شدم🤦🏻‍♀️ي بارم كارشناسي🤦🏻‍♀️

ورزش كن🤗ورزش همون قدر ك براي لاغري و ذهن خوبه براي ارگان هاي داخليتم خوبه(خصوصا پيلاتس و يوگا)

دم نوش رازيانه رو تو برنامت بزار 🤗

دارو شيمياييم نخور!تهش برو دكتر طب سنتي

تو دوره ي پر استرسي از زندگيت بودي؟ من ب شخصه هر بار ازمون دارم اين داشتانو دارم شر ارشدم اين طوري ...

استرس ک زیاد ورزشم ۸ ساله کار میکنم وزنم زیاد نیست ۵۶ کیلوام لاغرم ولی بازم هورمونام درست میشه دوباره بهم میریزه شیرینی زیاد میخورم😂

اخه اصن كيست و pco ربطي ب بهداشت نداره عزيزم. ربط ب ژنتيك و خوراك داره(مرغاي هورموني و ..) خلاصه ا ...

سلام عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی؟

درمورد ترشحات ازت سوال دارم

باز میشه این در، صبح میشه این شب،صبرداشته باش♡