2777
2789

شده تا حالا فک کنین از شوهر یا عشقتون یا هر کسی متنفرین و واسه خودتون کمرنگش کنین ولی وقتی میبینینش دلتون پر بکشه براش و هنوزم دوستش داشته باشین؟

هعی..چی بگم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دوستای دانشگام که باهاشون قطع ارتباط کردم، هر روز میبینمشون 

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

آره از خواهر شوهرم از دور خوشم نمیاد ازش ولی از نزدیک دلم پر نمیکشه ولی حس تنفرم ندارم

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

اره.مگه نشنیدی بعضیا میگن عشق و تنفر دو روی یه سکه آن...یعنی تا عاشق کسی نباشی،،ازش متنفر هم نمیشی..فوقش اینه بگی نمیخوامش و اینا یا بی تفاوت و بی حس...

من به عشقم این حسو دارم،هم عشق هم تنفر..

تنفر اینکه ندارمش و حسودی دخترایی رو میکنم که کنارشن و باهاش در ارتباط و من نه

از اونی که یه روز دوسش داشتم درعین حال ازش متنفرم ودلم نمیخواد ببینمش هیچوقت

ولی از یه طرف دلم میخواد خوشبخت بشه ودلتنگش میشم گاهی

یه خورده خلم فقط

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...