2777
2789

بچه هامن تازه اومدم این ساختمون همسایه روبه رو رو فقط یبار دیدم وحرف زدم.....خونه قبلیم چشمی نداشت....امروز دیدم یه صداهایی از راه رو میاد....مثل صدای گریه واینا....منم کنجکاو شدم برم نگاکنم....دیدم خانوم همسایه باپسرش درحال دعوان توراه رو....یهو دیدم خانومه زوم شد(دم درخونش وایساده بود) دره خونه هامون دومتر فاصله داره حدودا.....یهوبرگشت گفت وات؟؟؟وات؟؟؟....پسره گفت چی مامان....دیگه من انگار آب یخ رو ریختن روم وسرمو برگردوندم.....ینی واقعا ازاون طرف دیده میشه کسی ازچشمی نگا میکنه؟؟؟؟من واقعانمیدونم؟؟؟ینی اصلا منظورش من بودم....خیلی بدشد خیلی الان راجبم چی فک میکنخ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مشخصه ک نگا میکنی😂😂😂😂😂فقد وات گفتنش

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤