2777
2789

مثلا خودم یه بار یه مانتو خریده بودم خیلییی خوشحال بودم رفتیم مسافرت با کلی خوشحالی پوشیدمش بعد مامانم گفت مثل جن.ده های شهرمون شدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه روزتولدشوهرم دوماه قبلش پول جمع کردم وکلی براش تدارک دیدم ومهمونی گرفتم براش،اخرشب گفت ازپدرومادرم سرنیستی برام😭

نفسم عمرم زندگیم وجودم دلخوشیم پاره ی تنم فقط پسرم.خاله هاصلوات میفرستین سالم وسلامت بیادبغلم؟حاجتتون روا😍😍

من اصولن ادم نیستم ک ناراحت شمممم‌ ولی سر تصادفم دوستم فقط دستش شکست و خودش و باباش بهم کلی حرف زدننن سر اوننن دلم خیلی شکست هیچ وقت نمیبخشوشون هیچ وقتتتتت و از ته دل امیدوارم ب روزگار من دچار شنن 

دوس پسر سابقم اول دل شکستن بود بعد دست و پا درآورد. منم خسته شدم آخر ولش کردم 

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
اینکه روزتولدشوهرم دوماه قبلش پول جمع کردم وکلی براش تدارک دیدم ومهمونی گرفتم براش،اخرشب گفت ازپدروم ...

دیگه براش ن تولد بگیر ن مراسمی بگو برو همون مامانت برات بگیرع😒

خیلی جاها خیلیا سعی میکنم ببخشمشون  ولی کاش میشد فراموشم کرد😔😔

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
من اصولن ادم نیستم ک ناراحت شمممم‌ ولی سر تصادفم دوستم فقط دستش شکست و خودش و باباش بهم کلی حرف زدنن ...

برا من این اتفاق تقریبا اینجوری افتاد یکی خیلی دلمو شکوند گفتم هیچ وقت نمیبخشمش الان دارم روز ب روز داغون شدن زندگیشو میبینم

زیاد بوده ...

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

بابام بهم گفت به غیر از بدبختی چیزی برامون نداشتی و نداری😔😔

دلمم وقتی شکست بچه که بودم فک میکردم بابام فقط سیگار میکشه که فهمیدم نه تریاکم میکشه بدترین دوران زندگیم بود😔😔😔فقط تو تلوزیون اسم تریاکو شنیده بودم

فکرشو بکنین یه دختر ۵ ساله اون صحنه هارو ببینه😭

فراموش خواهی شد چنان ک گویی نبودی!